Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Consiliul Europei cedeaza si permite ca norma Euro 7 din 2025 sa fie un fel de Euro 6 Temp E

In prezent toate masinile noi care se comercializeaza in Europa trebuie sa corespunda normelor Euro 6 TempD, norme care au redus extrem de mult emisiile fata de Temp A din 2014 cand aceasta norma a intrat in vigoare in Europa.

norme euro 7 2025, pret motor euro 7, autolatest, norme euro 7 mai putin dure, euri 6 temp e, testeauto 2023

Din 2014 toate masinile noi din Europa au avut emisii conforme Euro 6 (2014)459/2012/EC si 2016/646/EU, adica norma Euro 6 Temp A.

Acum, Consiliul Europei care urmeaza sa fie prezitat de Spania a anuntat ca viitoare norme Euro 7 urmeaza sa fie doar putin modificate fata de actuala norma Euro6 TempD din 2023, singurii care vor avea de investit foarte multi bani fiind companiile care produc camioane si autobuze.

norme euro 7 2025, pret motor euro 7, autolatest, norme euro 7 mai putin dure, euri 6 temp e, testeauto 2023

In sfarsit, cineva din conducerea UE a inteles ca marii poluatori sunt transportatorii rutieri, in prezent aceasta ramura impreuna cu industria aruncand in atmosfera cele mai multe noxe in comparatie cu o banala masina personala care in multe situatii nici macar nu mai ruleaza in marile orase europene.

Viitoarele norme Euro 7 au mari sanse sa duca la disparitia unor marci precum Ford, Skoda, Renault sau Dacia in Europa

Acesta este primul pas prin care Uniunea Europena a inteles ca electrificarea parcului auto este o UTOPIE, cei peste 448 de milioane de cetateni UE neavand o retea de incarcare eficienta al masinilor electrice.

norme euro 7 2025, pret motor euro 7, autolatest, norme euro 7 mai putin dure, euri 6 temp e, testeauto 2023

In prezent in UE sunt in circulatie peste 260 de milioane de automobile diesel si pe benzina care in mare parte nici macar nu ruleaza in marile orase unde poluarea este o problema.

In acest moment in Europa din cele peste 260 de milioane de autombile cu motoare termice doar 1.4 milioane sunt 100% electrice.

Viitoarele norme Euro 7 vor creste pretul masinilor cu pana la 4.500 euro! Dacia Logan cu dotari va avea un pret de 24.000 euro

CARE ESTE DIFERENŢA DINTRE EURO 6, EURO 6D ŞI EURO 6D-TEMP?

Legislaţia Euro 6 a fost introdusă de către UE în 2015 pentru a limita emisiile de noxe, stabilind restricţii privind volumul de gaze poluante care pot fi emise per kilometru de către autovehicule.

norme euro 7 diesel, norme euro 7 masini electrice, norme euro 7 anvelope, autolatest, probleme euro 7, emisi co2 nox euro 7, testeauto, 2025

Aceasta a creat un impact considerabil, dar testele au fost obiectul analizei, iar astfel au fost actualizate pentru a oferi o perspectivă şi mai clară a nivelelor de emisii de noxe în condiţiile de condus reale. Sub legislaţia Euro 6, cerinţele pentru automobilele cu motor pe benzină sau diesel diferă, acestea producând cantităţi diferite de poluanţi.

euro 7, pret cost euro 7, cutie automata euro 7, autolatest, testeauto, cost marit masini euro 7, disapr motoarele 3 cilindri turbo 2025

Din septembrie 2019, fiecare automobil nou care este nou înmatriculat trebuie să îndeplinească standardul EU6d-TEMP. Acest lucru înseamnă că fiecare automobil trebuie să treacă printr-o testare în condiţii reale de condus, pentru a se putea monitoriza nivelul de emisii.

Limitele sunt mai mari decât cele ale testelor realizate în laborator, şi acoperă în principal emisiile de monoxid de carbon (CO), de oxizi de azot (NOx) şi de particule în suspensie (PM).

euro 7, pret cost euro 7, cutie automata euro 7, autolatest, testeauto, cost marit masini euro 7, disapr motoarele 3 cilindri turbo 2025

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA ajuta Autolatest Romania sa ramana obictiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente