Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mazda prezintă editia specială Nagisa pentru Mazda3 si CX-30 2024

Mazda anunță introducerea unei noi ediții speciale Nagisa pentru Mazda3 hatchback1 și CX-30. Pornind de la succesul edițiilor Homura, introduse în 2022, și de la îmbunătățirile adăugate în cadrul actualizărilor modelului 2024, Mazda a infuzat elemente sportive ale esteticii în tendință „retro modern” pentru a crea ediția specială Nagisa.

Exteriorul modelului Nagisa folosește Zircon Sand Metallic drept culoare simbol a caroseriei din paleta disponibilă2, combinată cu elemente exterioare negre pentru un aspect modern. Interiorul se mândrește cu tapițerie din piele ecologică în două tonuri, lateralele sunt în nuanță terracotta în timp ce partea centrală este realizată din piele neagră Leganu®, oferind habitaclului un finisaj rafinat.

Mazda3 si CX-30 2024 nasgisa, editie speciala nagisa, autolatest, testeauto, pret mazda nagisa 2023

Zircon Sand Metallic a fost aleasă drept culoarea simbol pentru paleta de culori Nagisa datorită calităților sale unice. La prima vedere, pare a fi o culoare solidă, oferind o senzație „sportivă” clasică, atunci când este văzută pe șosea. Cu toate acestea, la o privire mai atentă, caracteristicile metalice ale culorii Zircon Sand devin evidente, adăugând un sentiment de sofisticare și profunzime aspectului vehiculului.

Test Drive in premiera cu noua Mazda CX-5 KF Homura 2023 motor 2.5 eSkyactiv G194 CP AWD MHEV

Luminile și umbrele create de finisajul metalic accentuează structura caroseriei, în timp ce duritatea similară cu cea minerală a culorii, așa cum sugerează și numele său, adaugă o notă unică. Pe lângă jantele și oglinzile retrovizoare negre, Nagisa se mândrește, de asemenea, cu aripa specifică de nuanță închisă, ceea ce reprezintă o premieră pentru CX-30. Aceasta conferă exteriorului un aspect elegant și aerodinamic, care este deopotrivă sportiv și rafinat.

Mazda3 si CX-30 2024 nasgisa, editie speciala nagisa, autolatest, testeauto, pret mazda nagisa 2023

Mazda3 și CX-30 din 2024 sunt echipate cu tehnologii avansate de siguranță, interioare realizate cu măiestrie și motoare cu tehnologii inovatoare. Ambele au un sistem de infotainment actualizat, un sistem îmbunătățit de detectare a pietonilor și funcții de conectivitate îmbunătățite. Ambele vehicule oferă propulsoare electrificate, fiind disponibile motoarele e-Skyactiv G cu aspirație naturală și inovatorul e-Skyactiv X.

Ediția specială Nagisa este unică pentru Mazda și va fi disponibilă atât pentru Mazda3 hatchback, cât și pentru CX-30.

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA ajuta Autolatest Romania sa ramana obictiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente