Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare

Termeni generali
Toate drepturile rezervate | Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nicio instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul nostru.
Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.autolatest.ro (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.autolatest.ro (denumit in continuare “Site” si/sau “Autolatest”), ori poate utiliza in orice mod serviciul Autolatest oferit prin intermediul Site-ului (denumit in continuare “Serviciului Autolatest”), si are valoarea unei conventii incheiate intre Autolatest, in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciului Autolatest, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul Autolatest (denumita in continuare “Utilizator”).

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului Autolatest, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.
Proprietatea Intelectuala

Continutul si design-ul Autolatest.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea Autolatest.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la “Adaugare comentariu” devin proprietatea Autolatest.ro din momentul postarii.

In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul Autolatest.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea espectiva.

Anumite sectiuni din cadrul portalului contin informatii puse la dispozitie de catre utilizatorii Autolatest.ro printr-o licenta gratuita, neexclusiva si nelimitata in timp si spatiu. Licenta mentionata anterior include si dreptul Autolatest.rode a sublicentia cu titlu gratuit respectivul continut catre terte parti cu care are relatii contractuale. Drepturile de autor asupra operelor incarcate de utilizatori raman la acestia, Autolatest.ro actionind doar ca un gazduitor gratuit al informatiilor respective.

Materialele si informatiile accesibile prin intermediul Site-ului
Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin Autolatest si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Autolatest. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

-este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate (max. 2 paragrafe). Specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: Autolatest – www.autolatest.ro)
-sunt permise link-urile catre Site, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: “Informatii furnizate prin amabilitatea Autolatest”.
Autolatest isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa de e-mail la adresa autolatest@gmail.com .
Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea Autolatest, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Serviciul Anunturi Autolatest
Autolatest utilizeaza un motor de cautare prin intermediul caruia se realizeaza indexarea anunturilor postate pe site-urile cu profil auto-moto. Indexarea anunturilor cu ajutorul acestui motor de cautare nu presupune nici o alta actiune sau operatiune in raport cu aceste anunturi in afara indexarii propriu-zise; indexarea anunturilor nu presupune nici o prelucrare sau procesare a anunturilor sau a informatiilor de orice fel incluse in ele si nici salvarea acestora in baza de date Autolatest.

Indexarea anunturilor presupune redarea acestora in forma in care ele sunt postate pe site-urile de pe care provin anunturile, fara a se opera modificari ale continutului lor; modificarea unor detalii de formatare / asezare in pagina ale acestor anunturi se face numai din ratiuni pur tehnice, care vizeaza uniformizarea modului de prezentare al anunturilor indexate, si nu poate fi considerata o modificare a continutului anunturilor.

Drepturile de proprietate intelectuala corespunzatoare site-urilor de provenienta ale anunturilor indexate ori materialelor postate pe aceste site-uri nu sunt afectate in nici un mod prin operatiunea de indexare; indexarea nu incalca in nici un mod aceste drepturi, iar Autolatest nu are nici un fel de pretentii si nici o raspundere in raport cu aceste drepturi.

Prin indexarea anunturilor nu este preluata de catre Autolatest de la administratorii sau detinatorii site-urilor de provenienta nici o raspundere privind respectarea drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu anunturile sau cu site-urile de provenienta ale acestora, privind respectarea prevederilor legale in legatura cu acestea, sau privind continutul anunturilor, autenticitatea acestora sau orice alte detalii privind raporturile dintre autorii anunturilor si site-urile pe care anunturile sunt postate ori pe care se solicita postarea.

Prin indexarea anunturilor nu se realizeaza nici un fel de preluare din anunturi sau de pe site-urile de provenienta a datelor de contact sau datelor personale corespunzatoare acestor anunturi, si in general nu se realizeaza nici o operatiune de prelucrare de date cu caracter personal din aceste anunturi, si nu se preia nici o raspundere privind conformarea la legislatia protectiei datelor cu caracter personal.

Limitarea raspunderii
Autolatest nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii Site-ului. Autolatest va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Cu toate acestea, Autolatest nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe Autolatest pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a Site-ului.

Pentru caz de forta majora, Autolatest si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Autolatest, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe Autolatest si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului Autolatest sau orice alt aspect relationat Serviciului Autolatest.

CONTEXTUL LEGISLATIV
Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, denumit in continuare „Regulamentul GDPR”, aplicabil din data de 25 mai 2018, Operatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care furnizate prin utilizarea site-urilor, in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.
Aceasta norma juridica poate fi vizualizata prin accesarea urmatorului link: http://www.dataprotection.ro/?page=Regulamentul_nr_679_2016
RESPONSABILUL CU PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Persoana imputernicita de Operator cu protectia datelor cu caracter personal, care prelucreaza datele in numele Operatorului si raspunde la intrebari legate de prelucratea acestora, detine adresa de e-mail: autolatest@gmail.com .