Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Soferii de Dacia Spring trebuie sa fie cantariti de RAR pentru ca depasesc greutatea maxima permisa

Si nu este o gluma pentru ca trebuie doar sa ne uitam la imaginea de mai sus unde un roman posesor de Dacia Spring a decis sa mearga in concediu cu intreaga familie si bagajele aferente fara sa tina cont de greutatea maxima admisa de catre RAR.

Tehnic, gama Dacia Spring are o greutate la gol de 935 kg, iar sarcina sa maxima este de 365 kg pentru a atinge greutatea totala admisa de 1.300 kg.

Dacia Spring, greutate permisa Dacia Spring, rar cantar Dacia Spring, autolatest, probleme franare Dacia Spring, testeauto

In imagine vedem un Spring incarcat cu cel putin 100 de kg, fara sa tinem cont de pasageri care la randul lor pot sa depaseasca impreuna lejer 300 de kg, adica vom avea o incarcare totala mult peste limita legala.

In aceste conditii recomandam celor de la RAR sa verifice masinile electrice de tipul Dacia Spring care sunt incarcate mult peste limita legala fara ca soferul sa stie acest lucru.

Dacia Spring, greutate permisa Dacia Spring, rar cantar Dacia Spring, autolatest, probleme franare Dacia Spring, testeauto

Cand o masina este supraincarcata sistemul de franare nu mai este eficient, si noi toti stim ca un Spring are tamburi pe spate cu un diametru al unei cesti de cafele!

Dacia recunoaste ca noul Spring de 65 CP merge cu plin doar 69 de km-Motor de 65 CP insa si o autonomie mai mica

Si cei care nu inteleg ca Dacia Spring este destinata a merge doar in ORAS, spunem ca un banal Matiz de acum 20 de ani avea o greutate la gol de 751 kg, iar sarcina sa maxima era de 460 kg, respectiv cu aproape 100 de kg mai mult decat permite un Spring de China in 2023!

Dacia Spring, greutate permisa Dacia Spring, rar cantar Dacia Spring, autolatest, probleme franare Dacia Spring, testeauto

Pe un traseu de la Bucuresti si pana la Arad cu Dacia Spring esti blocat la incarcat timp de 231 de minute sau 4 ore!

 

s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

8 COMMENTS

  • ….prietene mirosul vine de la tine pentru ca Spring este construit de comunistii din China chiar in China!
   Nici macar sigla nu este din Europa…… mai lasa nationalismele ca nu tine!

 1. Trotinetă cu acoperiș. Asta e dacia spring. Dar na , mai vorbim peste 3 ani , sănătoși să fim . Când le pică bateriile , vor vedea posesorii de asemenea jucării, că sunt mașini de unică folosință . Iar peste 5 ani , aceste trotinete cu acoperiș , cumpărate acum, vor fi praf . MAXIM 5 ANI ! Sunt dispus să pariez 1000 de euro pe ce spun . Bateriile după 120000 de km ….la revedere . Cine face de la 30000 de km pe an în sus , vor trebui să aibă bani puși deoparte pentru baterii noi !

  • Deși problema nu o să mai fie reciclatul bateriilor, totuși mulți nu realizează că Șpring este doar o versiune mai evoluată a mașinilor de 2-6000 euro din China, având doar o caroserie mai frumoasă și cam atât.
   Este un fel de golf kart carosat, că să dea impresia de siguranță, dar dacă o cauți de structură de rezistență este mai slabă decât orice model Dacia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente