Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Lidl Romania a redeschis statiile de incarcare austriece, insa cer 2,39 lei/kWh si un avans de 263 lei pe card

Se pare ca masina electrica a devenit o povara pentru cei care erau obisnuiti sa incarce gratis, iar exemplul cel mai bun este cel de la Lidl care a reinceput vanzarea de curent in statiile din parcare.

statii incarcare Lidl Romania, pret incarcare Lidl Romania, Lidl Romania austria, pret kwh Lidl Romania, autolatest, probleme sarakii ev Lidl

In urma cu un an Lidl a oprit incarcare gratuita pentru ca romanii nu intelegeau ca aceste statii sunt pentru clientii magazinului, in realitatea parcare fiind plina de sarakii de soferi cu masini electrice care incarcau gratis.

Romanii au inceput sa se bata la statiile de incarcare gratis ale masinilor electrice

De acum insa, daca vrei sa incarci la Lidl trebuie sa scoti din buzunar suma de 263 lei care intra pe cardul Lidl, respectiv platesti in avans pentru vizitele de la Lidl.

Pretul pentru utilizare statiei DC este de 2,39 lei/kWh, suma la nivelul pietei chiar daca sunt statii care nu pot incarca DC decat cu 10 sau 20 de kwh.

Lidl Romania, incarcare masina electrica Lidl Romania, statii ev Lidl Romania, inchidere Lidl Romania statii ev, autolatest, probleme lidl

„Încărcarea la stațiile de reîncărcare mașini electrice prin intermediul paginii WEB a partenerului ChargePoint Austria GmbH (metoda 2) costă 2,39RON/kWh pentru încărcarea DC. Pentru plata directă, se va bloca o sumă de bani echivalentă cu 110kWh, iar diferența între valoarea sesiunii de reîncărcare și suma blocată va fi restituită în maxim 30 de zile.

În acest caz, factura se va trimite la adresa de email indicată de dvs. pe pagina web a partenerului ChargePoint Austria GmbH.

renovatio kaufland, bataie incarcare masina electrica, lidl opreste chargerul ev, kaufland clienti bataie coada incarcare masina electrica, soferi ev vs bolt uber, curent oprit statie incarcare ev, plugshare o mare vrajeala, autolatest

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

2 COMMENTS

  1. Asta a fost promisiunea când au luat mașina, că va fi gratuită încărcarea?
    Dacă apărea o promoție la Lidl cu cupoane de încărcat VW cu motorină la fel se utiliza. Când e de profitat se profită, nu va mai faceți că ar fi o chestie nouă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente