Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Ford este dat in judecata pentru ca se rup suruburile care fixeaza cadrul puntii spate la noul Explorer chiar in mers!

Se pare ca Ford Explorer de ultima generatie este cea mai slaba masina Ford din ultimii 20 de ani pentru ca acest Explorer a fost bantuit de probleme din momentul lansarii.

Ford Explorer 3.0 V6 EcoBoost Hybrid ,test drive, cel mai bun ford din 2022, 0-100, consum real, autolatest, review Ford Explorer 3.0 V6 EcoBoost Hybrid, drive test

Acum, americanii au ales sa dea in judecat Ford Motor Company pentru ca modelul Explorer care se vinde si in Europa are grave probleme cu puntea spate, acestia spunand ca suruburile care fixeaza cadrul puntii se rup in mers.

Noul Ford Explorer costa incepand cu 78.000 euro si consuma WLTP in oras 12 litri

Aceasta probema vine dupa celebrele diferentiale care se sparg si multimea de probleme tehnice cu asamblarea in general a actualei generatii de Explorer.

ford explorer, probleme ford explorer, cadru puntii spate ford explorer, suruburi rupte ford explorer, autoalatest, testeauto ford romania

Din pacate in Romania nu prea vedem aceste modele pentru ca s-au vandut cu preturi de peste 70.000 euro, zona unde romanii s-au indreptat spre un BMW sau un Mercedes nou cu garantie.

Noul Ford Explorer 3.0 V6 PHEV de 457 CP nu are nici o sansa in fata lui BMW X5 M50i 2020 cu 530 CP

 

Politia din Norvegia nu vrea masini electrice! Au cumparat Ford Explorer PHEV V6 pe benzina de 450 CP

 

s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

2 COMMENTS

  1. La 90.000 de euro o sa li se rupă și volanul în mers…… preț mare… calitate și mai mare…… la 100.000 euro ….. o sa se dezmembrez în mers…. încotro ne îndreptăm…… ?????

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente