Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Romania are cele mai putine masini pe cap de locuitor din UE! La 1.000 de locuitori sunt doar 417 automobile, adica suntem o tara agrara

In ciuda faptului ca presa centrala tipa ca Romania este sufocata de masini si ca infrastructura nu face fata atat in orase cat si in afara lor, insa realitate crunta pentru propaganda ecologistilor este ca romanii au cele mai putine masini din Europa.

piata auto romania, numar de masini pe cap de locutor romania, autolatest, tara agrara

Conform datelor oficiale ale UE exista doar 417 automobile pentru 1.000 de locuitori, adica cea mai mica rata din intreaga Europa, in timp ce in tari precum Italia exista peste 650 de automobile la aceeasi populatie.

vanzari masini sh 2023, parc auto romania 2023, vanzari masini noi 2023, statistici, acarom 2023, autolatest

ROMANIA ARE NEVOIE DE MAI MULTE AUTOMOBILE PERSONALE!

In timp ce politicientii  vorbesc despre convingerea cetățenilor de a renunța la mașinile personale, ponderea autoturismelor în transportul de pasageri a crescut în UE.

In perioada 2011 și 2019, ponderea autoturismelor în transportul de pasageri în UE a scăzut de la 73,1 % la 69,8 %, pentru ca ulterior să crească la 81,9 % în 2020 și să scadă din nou ușor în 2021 la 79,7 %.

România a avut o pondere de 74,4%, inferioară cu peste 5 procente mediei europene.

parc auto germania, vechime masini germania, germanii tot mai saraci, masini germania, parc auto vechime romania, autolatest

ROMANIA ARE UN PARC AUTO MODERN IN CIUDA PROPAGANDEI ELECTRIFICATILOR!

Conform datelor Eurostat, piata auto din Romania raportata la numarul de cetateni este de-a dreptul socant de mica, tara noastra artanad de fapt ca o tara agrara cum o previzionau comunistii in anii 80.

taxa intrare bucurest, taxa oxigen, parc auto romania 2023, numar masini romania, numar soferi romania, autolatest

Incompetenta politicienilor a dus la in 33 de ani de democratie sa nu avem nici o autostrada completa, sau o autostrada care sa lege principalele regiuni ale tarii, cat despre dezinformarea electrificatilor citeste mai jos:

Televizunile deziformeaza si ca spun ca Romania are cel mai vechi parc auto din Europa! In realitate Romania importa 400.000 de masini SH Euro 5 si Euro 6

Presa auto din Romania nu spune nimic despre Efectul Havana care urmeaza sa loveasca Europa!

 

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente