Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Pasajul de la Domnesti nu aduce nici un avantaj economic Capitalei! Transportatorii stau tot bara la bara

Noi toti stim ca celebrele pasaje rutiere peste Centura Bucuresti sunt o gura de oxigen pentru bucurestenii care locuiesc in comunele din Ilfov, insa si de aceasta data vedem ca aceste lucrari de milioane de euro sunt irelevante pentru economia regiunii.

Pasajul de la Domnesti, trafic centura Pasajul de la Domnesti, colaps infrastructura Pasajul de la Domnesti, autolatest, cnair,drdp bucuresti

Si cand spunem asta, ne uitam la traficul real de pe centura Bucuresti care este la fel de aglomerat chiar sub aceste pasaje miraculoase, foarte multi transportatori preferand sa distruga infrastrucutura rutiera din comunele din Ilfov pentru a ocoli centura.

Centura Tecuci, psd Centura Tecuci, cnair incompetenta Centura Tecuci, centura bucuresti, Grindeanul PSD si Scriosteanu PNL , autolatest

In video-ul de mai jos vezi cum stau camioanele in coloana pe vechea centura pentru ca incompetentii de la CNAIR si DRDPBucuresti nu au fost in stare sa largeasca in banal drum in camp timp de 33 ani.

#A7 #AutostradaMoldovei #Moldova #Muntenia #Ploiesti #Buzau #AutostradaPloiestiBuzau #Lot2 #Mizil #Pietroasele #infrastructura #infrastructurarutiera #investitii #autostrada #modernizare #dezvoltare #DezvoltamRomania #PNRR, Cristian Pistol, irinel scriosteanu, sorin grindeanu, psd

Prostia celor din Ministerul Transporturilor care coordoneza CNAIR si DRDP Bucuresti se vede din punct de vedere economic, mii de transportatori pierzand timp si bani pentru ca nu au pe unde sa ocoleasca cea mai mare Capitala din Europa de Sud-Est.

Incompetenta CNAIR duce la pierderi de vieti omenesti pe Centura Bucuresti zona nemodernizata de pe vremea lui Cuza!

Atragem din nou atentia guvernantilor ca asa nu se mai poate, si lipsa de interes pentru Bucuresti si Ilfov aduce la pierderea a miliarde de euro anual pentru ca nu avem o centura ocolitoare cu doua benzi pe sens!

Miracolul de la Domnesti a tinut 48 de ore! Astazi la prima ora Pasajul Domnesti era complet blocat asemenea Centurii Bucuresti

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

23 COMMENTS

    • @@@Andrei, de făcut se fac multe;lucruri care trebuiau începute de mulți ani, de zeci de ani chiar.

      P.s.
      Când crezi că se va încheia construirea vestitei autostrăzi?eu estimez că în cel mai fericit caz 2.027 va fi anul fimalizării ei.

  1. Bun găsit!
    Românii care ne conduc sunt lipsiți de viziune pe termen lung,nu au o strategie nici măcar zonală ce să mai vorbim de cea națională. Heirupiști sunt cam toți, cheltuie banii cu nemiluita că doar nu-i trage nimeni la răspundere. Vedeți exemplu cu plimbările secretizate ale președintelui zis și ”
    mobilă și durere “

  2. guvernantii sunt oglinda poporului, din pacate asta am votat asta am primit si asta vom primi , capu jos ciocu mic astia suntem 😐

    • Eu, personal, NU am votat cu asemenea incompetenți. Prefer să îmi anulez votul până când vor apărea alții competenți. Poate într-o altă viață.

  3. Stau in zonă și îți pot spune că, deși este tot coloană, timpul de așteptare să treci de Domnești, mergând pe centură, este redus la sfert în orele de vârf, adică de dimineața până seara.

  4. Sunt și eu în zona și de când avem centura suspendata e mult mai bine. Însă tot mai sunt aglomerații la orele de vârf. Cam în 2 ani după ce se lărgește la 2 benzi strada o sa fie mult mai bine cred.

  5. Dati vina pe CNAIR fara sa stiti ca largirea Prelungiriir Ghencea era in sarcina lui Nicusor Dan, care a fost incapabil s-o faca, asa ca a preluat-o CNAIR in noiembrie 2022, dupa inaugurarea pasajului.
    Pasajul functioneaza foarte bine, dupa cum se observa, problema e in oras.
    Nicusor Dan sa traiasca!

    • @@@ValiP,
      dumneata ai citit articolul?dacă da, îmi poți cita din el unde scrie despre zona mwnționată de dumneata?

  6. Daca am votat PNL la Ilfov asta primim…Hubert&Co mimează că face ceva, dar doar prof in ochii cetățenilor. In alta ordine de idei, gazetarul care a scris acest articol cred că nu își dă seama că București are nevoie de o centura cu 3 benzi pe sens și peste tot pasaje denivelate nu sensuri giratorii cum avem acum…

  7. Nici nu se compara cu cosmarul de dinainte, cand vedeam cateva filme oe netflix stand in coloana de la Alexandriei pana la autostrada, sau invers. Insa clar, nu a fist dezvoltat ca un sistem integrat, nici nu avea cum. Va mai dura ani pana cand se vor rezolva restul gatuirilor, DACA se vor putea rezolva…

  8. Românii de valoare, ori au plecat in ’45 ori au fost întemnițati. Am rămas cu ,,gloabele”, care cu chiu cu vai au încropit un Lăstun si ăla furat. Tot ce a fost , a fost furat de la alții sau rămas din perioada interbelica.
    In rest, lene, beție, incompetența, prostie, vanitate, aroganța, țărănism, țigănism, magalagie, mizerie, lauda, divorțate in conducerea țării, infractori in partide, vânzători de neam și țară in servicii si justitie, tineri idioții manifestanti, politicieni aserviți fără,, coloana vertrabrală si fără sange in instalatie”.
    Soluția : un plug si o lamă si repopulată țara cu eschimoși. Așa scapă țara de bețivi, țărăseni, infractori, idioți . Amin ,
    Bafta

  9. Dacă îl avem ministru la transporturi pe handicapatul de Grindeanu care pune cârciumari la conducerea aeroporturilor și tinichigii la autostrăzi ,iar el nu este in stare sa încheie un contract complet de execuție a lucrărilor ce rezultate putem avea ? Nu cred că este in stare să ajungă cu trenul la Caransebeș dar se vrea ministru pe viață !

  10. Trec pe acolo de doua ori pe săptămâna ,se merge încet pt ca mulți casca ochii pe câmpurile unde se lucrează ,la zona unde se sparge piatra și se scoate fierul ,in fata este liber ,dar o sa fie in continuare pentru ca pe drumuri sunt mulți prostii

  11. A dispărut problema cu tembelii.
    Cei de față nu au nici măcar car cu boi. Incercati sa intrați, ieșiți de pe dn2 pe centura, între orasul voluntari și comuna Afumați și după această experiență daca aveți creier sa mai comentați necesitatea și oportunitatea pasajelor și a giratoriilor pe centura. In majoritatea comunelor infrastructura rutieră este la nivelul car cu boi, căruță cu cai. Urmăriți cum face un viraj dreapta un tir cu 5-6 osii, sau chiar un autoturism ataca contrasensul și încalecă coltul. Ce mai aveți de spus dpdv tehnic.

  12. Ce articol rau intentionat. In primul rand de cand s-a dat drumul la pasajul de la domnesti cei de pe centura nu mai trebuie sa cedeze trecere celor care vin sau intra in bucuresti. Daca voua vi se pare asta ca fiind nimic e treaba voastra.

    In al doilea rand, avand in vedere faptul ca A0 este in constructie, cu diferite termene de finalizare unele chiar anul asta (DN 1 – A3, DN 5 – DN 6) aticolul pare a fi scris cu scopul de a produce indignare in randul cititorilor.

    In al treilea rand, centura a fost extinsa in diferite etape la 2 benzi, asa ca daca in articol se prezinta o concluzie subiectiva ca nu a fost nimeni in stare sa faca nimic pt centura in 33 de ani doresc sa aduc aminte de:

    Pasaj otopeni
    Largire la 2 benzi – A1-DN2
    Pasaj mogosoaia
    Pasaj chitila

    Pasaj popesti – finalizare 2023
    Pasaj oltenitei – finalizare 2023

    Sunt convins ca se puteau face mult mai multe si mult mai din timp dar sa spui ca nu s-a facut nimic 33 de ani e o exagerare.

    O intrebare, unde mai e obiectivitatea jurnalistica cand se folosesc termeni de genul “incompetenti” si “prostie”?

    P.S. : nu sunt membru de partid, nici functionar public

    • ……tata cand mergi pe centura in zona Domnesti mergi pe O SINGURA BANDA PE SENS! Adica STATIONEZI!
      Pentru Bucuresti si Ilfov nu conteaza prioritatea ta spre oras, ci valoarea economica pe care o aduce CENTURA!
      Daca centura este blocata nu merge ECONOMIA! Daca tu stai 45 de minute pe Prelungirea Ghencea este irelevant economic!
      Asta nu intelegi tu!
      Te-ai mutat la taranoaia te priveste!
      Sau cum spuneam un prieten…..gandesti mic pentru ca asa esti!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente