Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Incompetenta CNAIR duce la pierderi de vieti omenesti pe Centura Bucuresti zona nemodernizata de pe vremea lui Cuza!

In urma cu cateva ore a avut loc un accident teribil pe infama Centura Bucuresti unde doua autocamioane au fost spulberate in trafic pentru ca soferii conduceau pe o centura realizata pe vremea lui Cuza.

Este vorba de portiunea DNCB Magurele Jilava, Km 44 unde nici un ministru al Transporturilor sau director de la CNAIR nu au realizat un plan de latire a drumului sau montarea de parapeti intre cele doua sensuri.

Incompetenta CNAIR si a Ministerului Transporturilor face ca Bucurestiul sa ramana singura capitala din Europa fara o CENTURA OCOLITOARE fara doua benzi pe sens, mai mult decat atat pe aceasta “poteca sa drum dudetean” cum este el cunoscut de soferii camioane exista treceri de pietoni care nu duc nicaieri, gropi in asfalt si zone unde nu exista marcaje rutiere.

Centura Bucuresti devine un adevarat dezastru dupa doar o mica ploaie de vara! CNAIR doarme in papuci

Politia Rutiera da dovada la randul ei de incompetenta pentru ca nu iese pe teren sa dea amenzi administratorului drumului pentru ca nu sunt marcaje, exista indicatoare rasturante sau aruncate prin pomi, nu taie vegetatia, nu curata suprafata de rulare de margine pentru a vedea marcajele care nu exista sau pentru ca nu asfalteaza pamanul din dreptul accestului spre firme!

autolatestcentura bucurestigrindeanugropiincompetenta cnair 2023ministerul transporturilorpnl psd cnairpolitia rutieraprobleme siguranta centura bucurestiscriosteanutesteauto

„Autovehiculele implicate în accidentul rutier ard în totalitate, în acest moment se lucrează la localizarea incendiului. Până în acest moment nu avem informaţii privind conţinutul transportului. Traficul în zonă este restricţionat. Intervenţia este în desfăşurare”, spun reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Ministerul Transporturilor este condus de pesedistul Grindeanu, iar cel mai vizibil angajat al CNAIR este Irinel Scriosteanu care se pare ca nu a relatat si de la acest incident devastator!

Centura Bucurestiului ramane in paragina chiar si dupa 33 de ani de la Revolutie

 

 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente