Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Centura Bucurestiului ramane in paragina chiar si dupa 33 de ani de la Revolutie

Incompetenta Ministerului Transporturilor si incompetenta celor de la CNAIR a ajuns la cote greu de inteles pentru o tara civilizata din Europa.

centura capitalei, sorin grindreanu centura bucuresti, Irinel Ionel Scriosteanu centura bucuresti, dezastru Centura Bucuresti, lipsa marcaje, pericol accidente, trafic infernal, colaps trafic centura bucuresti, psd pnl centura bucuresti, incompetenta cnair cj ilfov

Aceasta incompetenta este transmisa de la CNAIR spre DRDP Bucuresti care trebuia sa se ocupe de intetinerea acestei sosele in conditii civilizate, iar Politia Rutiera este la randul ei vinovata pentru ca nu da amenzi ZI DE ZI administratorului drumului pentru neregulile vizibile.

Drum Expres Craiova-Pitesti DX12, centura bucuresti, trafic real cnair centura bucuresti, trafic real dx12, pustiu pe dx12, bucuresti autoatest

Mai jos vezi cu se merge in realitate pe Centura Bucuresti, o rusine nationala si dupa 33 de ani de la Revolutia Romana!

Pe Centura Bucuresti continua incompetenta celor de la CNAIR si DRDP Bucuresti-Pasarela care ocupa banda 1 si nu duce nicaieri!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente