Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Italia vrea sa interzica normele Euro 7 pentru ca tara sa nu intre in evul mediu al mobilitatii!

Actualul ministru al transporturilor din Italia, Matteo Salvini a declarat ca tara sa nu are de gand sa treaca la normele Euro 7 pentru ca italienii de rand sa nu ramana fara masini personale.

italia vs euro 7, italia interzice euro 7, masini euro 6 dupa 2025, emisii co2 nox euro 7, dacia logan euro 7 2025, autolatest

Italia este una dintre tarile cele mai vocale impreuna cu Polonia cand vine vorba de viitoarele norme Euro 7, acestea intelegand schimbarile drept oprirea mobilitatii populatiei care nu va avea puterea financiara sa-si cumpere masini electrice.

Presa auto din Romania nu spune nimic despre Efectul Havana care urmeaza sa loveasca Europa!

In Romania, daca se trece la norma Euro 7 vanzarile de masini noi vor scadea garantat cu 90% pentru ca Dacia Logan va avea un pret de 25.000 euro, iar parcul auto urmeaza sa imbatraneasca pentru ca romanii nu vor avea puterea financiara sa-si cumpere in masa masini EV.

bmw diesel 2030, extremisti ecologici DUH, autolatest, test bmw diesel 2023, norme euro 7 diesel, testeauto

De fapt, specialistii spun ca normele Euro 7 si anul 2035 vor transforma Europa intr-un desert al industriei auto, adica pe sosele vor circula masini vechi produse inainte de 2025, iar cele noi vor reprezenta doar 10 % din vanzarile actuale generate pe toate pietele din UE!

Olanda devine incet Cuba Europei pentru ca masina electrica a destabilizat intreaga piata auto-Efectul Havana in Olanda si Norvegia

“Italia, împreună cu Franţa, Republica Cehă, România, Portugalia, Slovacia, Bulgaria, Polonia şi Ungaria, au numerele necesare pentru a bloca acest salt în întuneric”, a declarat ministrul italian în cursul unei conferinţe a industriei automobilelor la Verona.

“Acum suntem o minoritate de blocaj, vrem să devenim o majoritate”, a adăugat Salvini.

Chevrolet Corvette E-Ray Hybrid 2023, autolatest, corvette hybrid, gm vs porsche vs ferrari, cea mai buna masina sport, pret europa, review, pret romania, motor v8 lt2, corvette 8dct

Comisia Europeană şi-a prezentat în 2022 propunerile cu privire la noile norme de poluare pentru autovehicule, cunoscute sub denumirea Euro 7, care ar urma să intre în vigoare începând din 2025.

Norma de poluare Euro 7 creste pretul fiecarei masini cu 5.000 euro! Din 2025 apare Efectul Havana

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

3 COMMENTS

  1. Este doar loby , ca producatorii auto sa nu faca investitii , o alta manipulare a la VW, care baga frica, bla bla bla.. ar fi bine sa fie interzise EURO 1,2,3, si in 2 ani si EURO 4.

  2. După capul tau de extremist climatic. Confiscate și duse la casare. Și cine nu o da de buna voie sa fie împușcat în genunchi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente