Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Kia a fabricat in Slovacia peste 5 milioane de automobile-Ceed se traduce prin: Community of Europe with European Design

Kia sarbatoreste fabricare a 5 milioane de masini in uzina de la Zilina.

Kia, Kia zilina, 5 milioane de masini Kia, kia europe, drive test kia 2024

Kia Slovakia sărbătorește producția a peste cinci milioane de unități, o bornă care evidențiază succesul companiei prin consecvență și inovație. Un model Sportage Hybrid a fost selectat pentru aniversarea a 5 milioane de unități pentru clienții din Slovacia.

Kia Pro C’eed test dinamic 2009! Cat de stabila este o Kia Ceed?

Din cele cinci milioane de automobile produse în Teplicka nad Vahom, peste 2,5 milioane sunt modele Sportage, care sunt produse în Kia Slovacia încă de la a doua generație. Acesta este urmat îndeaproape de modelele Ceed, care au fost produse în peste 2,1 milioane.

Test drive cu noua Kia Ceed facelift 2024, una dintre compactele superioare chiar si unui VW Golf 8 2024

„Ne-am triplat cota de pe piața auto europeană în ultimele două decenii datorită prezenței fabricii noastre în Europa”, a comentat Marc Hedrich, președintele Kia Europe, prezent la ceremonia locală. „Succesul extraordinar al modelelor Ceed și Sportage produse în Slovacia este cu adevărat admirabil, devenind de mai multe ori cele mai vândute modele în Europa, ceea ce este o dovadă a calității pe care Kia a reușit să o obțină”, a adăugat el.

Kia, Kia zilina, 5 milioane de masini Kia, kia europe, drive test kia 2024

Kia Slovacia produce în prezent aproape 1.500 de automobile Ceed și Sportage pe zi, care sunt transportate cu trenul și camionul către clienți. În ultimii ani, principalele țări de export pentru Kia Slovacia rămân Marea Britanie, Germania, Suedia și Spania.

Compania continuă să investească și să implementeze noi tehnologii pentru a crește eficiența producției și siguranța angajaților, pentru a reduce impactul asupra mediului și pentru a asigura satisfacția maximă a clienților.

Kia, Kia zilina, 5 milioane de masini Kia, kia europe, drive test kia 2024

Prin fundația sa, care a fost înființată în 2013, producătorul auto a susținut o varietate de proiecte în domeniile educației, sănătății, mediului și incluziunii.

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente