Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

ADAC recunoaste ca masinile Grupului VAG au mari probleme de calitate! Preturi mari produse low-cost

ADAC a recunoscut recent ca toate masinile Grupului Volkswagen VAG au o calitate de fabricatei si o calitate de asamblare inferioara masinilor produse in urma cu 10 ani.

Respectiv, un Golf din 2012 nu mai are nici o legatura cu un Golf 8 din 2022, ultimul fiind o adevarata solutie low-cost pentru fanii marcii.

calitate golf 8, calitate fabricatie masini audi 2022, calitate mercedes 2022, adaca probleme calitate, autolatest, review porsche romania

Aceelasi lucru este gasit si la masinile Audi care au probleme de calitate din ce in ce mai mari pentru ca Audi vrea sa produca cat mai ieftin aceste masini cu un pret cu 30% mai mare fata de cel din 2019.

ADAC critica si gama electrica ID a celor de la VW care are un interior low-cost asemenea masinilor Dacia.

Cehii sunt socati de calitate de fabricatie si tehnica buna a primei generatii Dacia Logan 1.4 MPI 2005 la 436.000 de km

Scaderea calitatii materialelor se regaseste si la marcile japoneze Honda, Toyota sau Nissan, acestia preferand sa construiasca masinile din plastic in detrimentul unor materiale mai bune precum spumapoliuretanica cum vedeam a generatiile precedente.

calitate golf 8, calitate fabricatie masini audi 2022, calitate mercedes 2022, adaca probleme calitate, autolatest, review porsche romania

ADAC: “The quality is deteriorating for many models. In addition, even their high price is no longer a guarantee for some cars,”

Vezi cum a redus costurile de fabricatie VW cu noul Golf 8 in comparatie cu Golf 7

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

2 COMMENTS

 1. De vreo 10 ani au stricat DELIBERAT tot ce au produs…
  Au scos din productie Bora ptr ca nu se strica.
  La Skoda au stricat o atat de tare ca nu mai e masina care era atat de fiabila: Fabia, Rapid, Octavia, Superb au acum probl tehnice mari inca de la 20000km. Noile modele sunt fiasco.
  Si nu numai marcile amintite. Chiar si Dacia…
  Pastrati va masinile mai vechi (sfat serios si sanatos) !!!

 2. De 1 luna conduc un Seat Leon 2022. Pot spune ca deja troncane, bate, se aud zgomote ciudate de sub capota și de sub masina, ca și cum deja as fi făcut 100.000 km cu ea.
  În mod sigur nu își merita banii dați pe ea de către firma de LEASING de la care o am în folosință. Deci, după perioada de LEASING, nu ma interesează sa o cumpăr.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente