Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Are probleme de productie Dacia Mioveni? Duster 3 a fost lansat in urma cu trei luni si inca nu a aparut pe sosele

Dacia se pare ca are probleme de productie pentru ca ultima sa masina a fost lansata in urma cu mai bine de trei luni si nu este vizibila in nici un showroom.

dacia duster 3, lansarea reala duster 3, intarziere lansare duster 3, test drive showroom duster 3, autolatest, probleme productie duster 3 mioveni

Multi au spus ca in octombrie 2023 cand a fost prezentat noul Duster 3, masina de lansare nu avea nici macar motor, adica era o lansare de caroserie care pregatea de fapt psihicul cumparatorului roman pentru eventuala aparitie a masinii pe piata.

Autolatest prezinta in premiera nationala primele imagini/video oficiale cu noua Dacia Duster 3

Nici unul dintre jurnalistii prezenti la prima lansare din urma cu patru luni nu a spus nimic despre calitatea de fabricatie a masinii, sau de calitatea asamblarii modelului pentru ca posibil stiau ca nu au in fata lor o masina functionala, ci doar un concept car static din punct de vedere tehnic.

dacia duster 3, lansarea reala duster 3, intarziere lansare duster 3, test drive showroom duster 3, autolatest, probleme productie duster 3 mioveni

Pregatirea clientelei de tipul “lansam masina pe care o vei vedea fizic in 4 sau 6 luni” reprezinta o strategie invechita despre care putini din presa auto vorbesc, respectiv lansezi cu mare fast un motor care urmeaza sa fie in showroom-uri intr-un viitor indepartat, strategie care “cimenteaza” in mentalitatea clientilor ca produsul respectiv este senzational si merita cumparat.

Noua Dacia Duster 3 ramane un SUV low-cost in ciuda unei imagini foarte bune pe piata-Versiunea Hybrid 140 poate costa cu dotari 30.000 euro

Nu spune ca noul Duster 3 este un crossover de care trebuie “sa fugi”, noi chestionam doar tehnica de vanzari a unei marci care este obisnuita cu controlul naratiunii in presa auto, adica un control al viziunii unui produs care va avea succes.

Ei bine, acum suntem in anul 2024 si majoritatea constructorilor pot opera modificari atat de repede unui model deja existent in productie incat aceasta poate sa devina un best-seller in doar cateva luni.

dacia duster 3, lansarea reala duster 3, intarziere lansare duster 3, test drive showroom duster 3, autolatest, probleme productie duster 3 mioveni

Mai mult decat atat, pe piata din Romania exista marca MG Motors care in cateva luni pregateste o modernizare completa a masinilor sale SUV, masini care sunt concurente directe ca pret cu Dacia Duster 3 despre care nici acum in data de 1 martie 2024 nu stim cand urmeaza sa apara in showroom-urile patriei.

Asa arata cea mai mare problema pentru Dacia Duster 3-Test Drive cu noul MG HS 1.5 T-GDI 162 CP cutie automata 7-DCT 2024

Pana cand cei de la Dacia vor decide sa vanda masina si clientilor reali care vor sa faca un test drive cu ea “in carne si oase”, MG aduce in Romania in scurt timp noul MG3 Hybrid+, insa si noul HS care primeste un pachet tehnologic mai avansat chiar si sistemul multimedia de la bordul unui Renault Austral E-Tech de 50.000 euro!

PRETURI DUSTER 3:

Dacia Duster 3 va avea un preț de pornire de 18.800 de euro cu TVA inclus. Acesta este prețul pentru versiunea de bază Essential, echipată cu motorul de 1.0 litri, 100 CP și instalație GPL.

Aceeași motorizare, dar pe echiparea Expression, va avea un preț de pornire de 20.000 de euro. Dacă alegeți nivelurile de echipare de top. Journey și Extreme, atunci prețurile pornesc de la 21.500 de euro.

Dacia Duster 3, probleme, calitate de fabricatie Dacia Duster 3, autolatest, reparatie, costuri reparatie, tinichigerie Dacia Duster 3, garda la sol parbriz, pret Dacia Duster 3

Cea mai scumpă Dacia Duster va fi cea cu motorizarea Hybrid 140, în echipare Journey sau Extreme. Aceasta va avea un preț de pornire de 26.650 de euro, la care se pot adăuga pachete opționale.

Versiunea hybrid cu dotari optionale are mari sanse sa depaseasca 30.000 euro cu TVA inclus.

De ce noua Dacia Duster 3 va avea succes anul viitor? Care sunt punctele ei forte vs cele ale concurentei

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

 

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente