Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Acestea sunt orasele din Europa unde accesul masinilor diesel/benzina este interzis! Turistii romani trebuie sa evite aceste orase

Autolatest recomanda ca turistii din Romania sa evite cat se poate vizitarea oraselor de mai jos, pentru ca primarii lor au decis ca accesul masinilor diesel sau cele pe benzina sa fie interzis/limitat.

camere ulez londra, distrugere camere ulez, indian mayor london, electric car ulez camera, autolatest, destruction ulez camera 2023

Pentru a ajuta aceste comunitati, recomandam ca romanii sa incerce sa evite aceste orase, mai ales ca turistul roman utilizeaza in masa automobiul personal cand merge in concedii.

Scaderea turismului este tragic pentru orice regiune/oras, insa daca locuitorii de acolo sunt de acord cu implementarea sistematizarii interzicerii accesului auto, atunci si noi suntem in masura sa recomandam romanilor care aveau de gand sa mearga sa cheltuiasca “ceva banuti” pe acolo sa aleaga alta zona/oras.

diesel/benzina, acces interzis auto, autolatest, probleme parcare, diesel euro 5, ulez, crit air, taxa intrare oras, parcare ora amterdam

Efectul Mamaia trebuie sa se vada si in orasele conduse de ecologist, si asta evident pentru a pastra aerul lor curat si strazile fara automobile.

Romanii fug de Mamaia pentru ca trebuie sa plateasca parcare in timp ce in Bulgaria sau Grecia aceasta este gratis

ACESTEA SUNT ORASELE DIN EUROPA CARE TAXEAZA MASINILE:

Paris (France) : masinile desel fabricate in perioada 2001-2005 nu au acces! (Crit’Air 4)

In Franta GPL-ul este considerat combustibil BIO, si masinile vechi Euro 2, 3 sau Euro 4 nu sunt suprataxate

Ghent (Belgia) : nici un automobil nu mai are acces pe o zona de 35 de hecatare din centru! Nici macar cele elctrice.

Amsterdam (Olanda) : aici bicicleta este principalul mijloc de transport pentru ca nu exista locuri de parcare auto, iar cele libere te pot costa chiar si cateva sute de euro pe zi ( pret de €7,50 pe ORA).

diesel/benzina, acces interzis auto, autolatest, probleme parcare, diesel euro 5, ulez, crit air, taxa intrare oras, parcare ora amterdam

Oslo (Norvegia) : Viteza redusa, amenzile mari pentru vitezomani, lipsa locurilor de parcare si accesul interzis in centru sunt motivele pentru care Olso trebuie evitat! In prezent 20% din suprafata orasului este pietonala!

diesel/benzina, acces interzis auto, autolatest, probleme parcare, diesel euro 5, ulez, crit air, taxa intrare oras, parcare ora amterdam

Hamburg (Germania) : In 2018 acesta a fost primul oras din Europa care a interzis accesul masinilor diesel Euro 5, insa acum si orase precum Frankfurt, Berlin, Mainz sau Darmstadt au urmat acest sistem.

In Germania motoarele diesel au inceput sa fie INTERZISE! Hamburg, Stuttgart, Munchen si Berlin

Madrid (Spania) : taxele de acces  ZBE interzic accesul masinilor Euro 5 diesel insa si  Euro 4 pe benzina. Recomandam sa vizitati Barcelona sau Valencia.

Londra (Anglia) : Normele ULEZ sunt atat de ristrictive incat londonezii au iesit in strada pentru ca nu-si permit sa mai scoata masina din garaj!

Englezii cu masini vechi trebuie sa plateasca zilnic taxa ULEZ de 70 lei daca vor sa-si parcheze masina in curte

Stockholm (Suedia) : suedezii vor sa interzica accesul masinilor in oras incepand cu anul 2025, insa noi toti stim ca masina este cult in Suedia si nimeni nu este de acord cu interzicerea ei! Plus ca este dificil sa mergi cu bicicleta zi de zi la minus 5 grade Celsius!

norme ulez londra, probleme taxa uk ulev, taxa oras londra, probleme taxa oras, taxa oxigen, firea taxa oxigen, autolatest

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA sustine Autolatest Romania sa ramana obiectiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente