Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Vezi unde poti monta GPL si in caz de pandemie! Monteaza GPL nu a oprit activitatea

Foarte multi clienti ne-au sunat si ne-au spus ca NU AU VOIE SA MEARGA LA SERVICE pentru ca asa au vazut ei la televizor, lucru care este totalmente ERONAT.


DA poti merge la service fara sa-ti fie teama de politie sau armata pentru ca in nici o ordonanta militara nu este interzis acest lucru. De fapt este OBLIGATORIU CA DACA MASINA TA NECESITA REPARATII/SAU MONTAJ DE GPL trebuie sa mergi la service.

Asadar, daca vrei sa-ti montezi o instalatie de GPL pe masina trebuie doar sa suni la numarul 0721910970 si colegii te vor programa in cel mai scurt timp!

Pentru a ajunge la montaj trebuie sa-ti completeze DECLARATIA pe proprie raspundere tipizata la PUNCTUL 10: asigurarea de bunuri necesare desfășurării activității profesionale. Adica mergi la service pentru a monta GPL pe masina care iti asigura desfasurarea activitatii profesionale/asigura modialitate de a merge la munca!

Si evident puteti dovedii organelor constatatoare cu bonul fiscal sau cartea GPL care are serie unicat data de unitatea service omologata RAR.

In plus poti trece in rubrica necompletata faptul ca mergi la service-ul GPL cu adresa……. pentru montaj GPL! Asadar, poti sa-ti montezi GPL fara probleme chiar si acum in pandemie si in timpul ordonantelor militare!


Întrebare: Pot să mă duc cu mașina la service-ul auto?

Răspuns: Activitatea service-urilor auto, a magazinelor de piese și a reprezentanțelor auto sau a altor instituții de profil nu este interzisă prin nicio Ordonanță Militară, excepție făcând cele care își desfășoară activitatea în marile centre comerciale.

În cazul în care autoturismul prezintă o defecțiune care nu permite folosirea lui în condiții de siguranță, persoana care se deplasează la service/magazin de piese auto/reprezentanță sau alte unități de profil poate face acest lucru completând declarația pe propria răspundere, punctul privind acoperirea necesităților persoanei/ motiv justificat.

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

3 ani garantie fara limita de km!

Tel:+ 0721.910.970

De Luni-Vineri interval 10-19.00


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente