Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Peugeot a ales sistemul audio premium Focal pentru un plus de rafinament

Cei doi producători franceziîmpărtășesc aceleași valori de brand, un punct de plecare esențial pentru o colaborareperfectă. Marca FOCAL este recunoscută ca lider mondial în producția de soluții hi-fi.

Brandul franțuzesc, cu sediul în Saint-Étienne (Franța), produce boxe pentru casă și multimedia,sisteme audio pentru mașini, difuzoare de monitorizare în studiourile de înregistrare și,mai recent, căști hi-fi. Toate produsele Focal sunt proiectate și fabricate în Franța, fiind rezultatul a mai bine de 40 de ani de inovație în domeniul tehnologiilor exclusive desunet.

Inginerii Focal sunt implicați în proiectarea noilor modele PEUGEOT încă din fazeleinițiale. Numeroase criterii sunt decisive, încă de la primele schițe, pentru a oferi cel maibun sunet.

În același timp, trebuie respectate criterii riguroase în ceea ce priveștefezabilitatea, aspectul și performanța.

EMOȚIA ÎN TOATE FORMELE EI

PEUGEOT și FOCAL colaborează încă din 2014. Sunetul de la bordul concept car-urilor șivehiculelor de serie a devenit astfel o sursă de plăcere pentru conducătorul auto șipentru pasageri.

Mărcile promovează și colaborează în proiecte ce întruchipează valoripe care cele două companii le cultivă: standarde înalte de design, know-how franțuzescși tehnologii avansate.Pentru a concepe sisteme de sunet Hi-Fi FOCAL Premium, designerii, inginerii șitehnicienii de sunet ai celor 2 mărci și-au unit resursele de expertiză și know-how.

Produsul rezultat trebuie adaptat la caracteristicile fiecărui vehicul și trebuie să ținăcont de funcțiile specifice ale sistemului audio ales.Designul interior pe care fiecare PEUGEOT echipat cu sistem audio Focal îl adoptă beneficiază astfel de un tratament specific pe care sistemul audio Hi-Fi îl implică.

Activitatea meticuloasă de integrare a difuzoarelor presupune mai mult decât o simplăamplasare a acestora în habitaclu.

Este rezultatul unui proces de lungă durată în cadrulcăruia sunt fabricate componente strategice ce garantează calitatea sunetului final.Fiecare zonă din habitaclu este atent studiată: tabloul de bord, geamurile, portiereleetc.

Designul și materiale alese sunt decisive pentru a obține cea mai bună rigiditate,pentru a elimina vibrațiile și a optimiza aspectul sistemului audio. La fiecare nou proiect, întregul habitaclu face obiectul unor inovații specifice.

Într-adevăr, un sistem hi-fi Focal prezent la bordul unei mașini presupune un set deîmbunătățiri acustice exclusive, cum ar fi portiere mai grele, alegerea densității optime pentru membranele de izolare, geamuri laminate, o serie de simulări și studii cu privirela configurarea tabloului de bord, orientarea tweeterelor, gradul de deschidere aacestora și grosimea grilajului de protecție… Nimic nu este lăsat la voia întâmplării.

Importator oficial in RomaniaDifuzoarele din gama recentă Sopra sau Chora demonstrează atenția acordată detaliilorși efortul depus în ceea ce privește proiectarea acestor sisteme hi-fi.

Urmează apoi procesul de selectare a difuzoarelor, aceste componente unice pe caremarca Focal le-a proiectat și fabricat de mai bine de 40 de ani.

Difuzoarele înglobează otehnologie patentată folosită pentru a transpune spațiului sonor și a filtra sunetul, dar șiatmosfera creată de muzica ascultată la bord.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente