Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

DN7 E68 Valea Muresului nu mai este drumul mortii! Soferii prefera sa mearga de la Deva la Arad pe autostrada A1

Acum daca mergi pe celebrul DN7 E68 Valea Muresului vei constata ca nu prea mai sunt atat de multe camioane sau TIR-uri care ies in fara tarii.

De fapt vedem cum infama portiune Deva-Arada DN7 E68 Valea Muresului care se numea si Drumul Mortilor a ajuns sa fie un drum relativ sigur pentru ca 90% din traficul care strabate judetele Hunedoara si Arad trece acum pe autostrada A1 care incepe realmente de la Talmaciu in Sibiu si se finalizeaza in Vama Nadlac Arad.

Realitatea este ca mai avem de mers doar 13 km pe cateva dealuri in afara autostrazii, insa cel mai important lucru este ca NU MAI MERGI PE VALEA MURESULUI.

Pentru cei care nu stiu trebuie spus faptul ca portiunea de 144 km dintre Deva si Arad, celebrul DN7 E68 Valea Muresului era considerat drumul mortii pentru ca pe aceasta portiune erau cele mai multe accidente mortale din Romania! Chiar mai multe decat pe DN1 sau E68 in Moldova.

Stiri cu 2 sau 6 morti erau la ordinea zilei in jurnalele locale, specialistii spunand ca mortalitatea crestea pe Valea Muresului cu 500% atunci cand afara ploua!

De cele mai multe ori cei care erau implicati intr-un accident rutier trebuiau sa astepte cel putin 2 ore sa ajunga la spital pentru ca nici macar salvarea nu putea trece datorita traficului rutiera.

Acum DN7 E68 Valea Muresului a deveni o sosea placuta pentru cei care vor sa vada Crisana, insa in trecut multi si-au pierdut fratii si surorilor pe acest drum 1+1 extrem de periculos!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente