Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Vezi de ce NU este recomandat sa platesti prin SMS taxa de pod de la Fetesti! Probleme CNAIR

Ei bine acum dupa cativa ani buni de cand UTI a implementat sistemul de taxare electronic de la Fetesti sunt peste 40.000 de dosare in Justitie in care soferii au dat in judecata CNAIR pentru ca au platit si totusi au fost obligati sa plateasca amenda de la Fetesti.


Vezi ce zic soferii:

Trecut cu autocar, platit prin SMS, primit confirmare, primit si amenda la cateva saptamani. Cerut extrasul operatorului de telefonie… ne judecam in prezent. Continuare : la autocare este 64 lei, si deducem tva (avem multe treceri si nu exista un abonament anual de ex). La control ANAF au spus ca ei vor sa vada BONUL DE POD si nu factura de telefonie cu SMS la supra-taxa. Soferii au ordin sa opreasca la benzinarie si sa plateasca, iar bonurile sunt pastrate atat scanate cat si original. Cam asta este treaba.”


“Cunosc o persoana care detine firma si a primit cateva amenzi desi a platit prin SMS, iar refuzul de a se conforma s-a transformat in poprirea conturilor. anularea amenzilor nu este posibila, se poate rezolva doar in instanta .”

Având în vedere cele întâmplate cu soft-ul lor, chiar daca ai dovada că ai platit, tot trebuie sa contesti amenda, taxa 20 de lei și timp pierdut pentu contestarea ei, așa că mai bine plătești cash și scapi de griji, da este mai comod și mai simplu sa plătești prin SMS sau benzinărie, dar apoi te trezești cu amendă, nervi, timp și bani pierduți degeaba..”


avand in vedere ca in cca 50% din cazuri nu sunt in stare sa citeasca cum trebuie un amarat numar de la masina nu ma risc, atunci cand e vorba de autoritati imbecile (scuzati pleonasmul); ce-i drept, mai mult de 5 minute nu am stat niciodata, altfel probabil as fi folosit metode alternative iar cand ii intrebi de sanatate pe cei care stau la coada, mai citeste si horror stories ale unora care au primit amenzi desi platisera bine mersi prin sms sau peco; si dupa x ani s-au vazut nevoiti sa mai plateasca si amenda, ca nu mai exista nicio dovada sa ma uit si pe partea de web, ca nu o stiam, poate poate …

si ps: toate facturile le platesc pe net, deci nu sunt persoana epay-ofoba, ca sa zic asa, insa cand e vorba de autoritati imbecile, iarasi scuzati pleonasmul.”

“Se fură un milion de lei pe lună la plata cash. Sunt niște camere acolo, nu se uită nimeni. Se plătește la jumătate fără bon. Îi dați 6 lei în loc de 13 sau pentru un camion se plătește 40 de lei și se trece” Ion Slubschi, şeful Agențiilor de Control și Încasare din CNADNR


Vezi mai multe AICI

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente