Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

IAA 2017-BMW sarbatoareste 25 de ani de BMW Individual Manufaktur

Numeroasele modele unice au fost create acolo în ultimul sfert de secol.

Pentru a sărbători această aniversare, BMW Individual prezintă un automobil care iese în evidenţă chiar şi dintre toate ediţiile speciale şi modelele individuale din anii trecuţi: BMW Individual M760Li inspired by Nautor’s Swan.

Lux şi performanţe înalte: Nautor’s Swan 

De-a lungul ultimilor 50 de ani, renumele Nautor’s Swan s-a extins dincolo de lumea sailingului şi este considerat a fi sinonim cu iahturile de lux şi înaltă performanţă. BMW şi designerul şi producătorul finlandez de iahturi împărtăşesc un parteneriat de mulţi ani. Cele două mărci apar împreună la regate prestigioase precum “Les Voiles de Saint-Tropez”.

Această colaborare a produs un model unic pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare a BMW Individual, combinând tot ce este mai bun în cele două universuri. Rezultatul: vârful de gamă BMW M760Li xDrive V12 Excellence, inspirat de lumea plină de farmec a sailingului.

Modelele de elită BMW împărtăşesc identitatea şi atitudinea 

Modelul face parte dintr-o categorie distinctă de produse BMW, care creează o nouă categorie pentru automobilele sale de lux. Identitatea şi atitudinea împărtăşite de modelele de vârf ale BMW – inclusiv BMW Seria 7, dar şi noul BMW X7, BMW i8 şi noul BMW i8 Roadster – se regăsesc în noul design al logoului, care combină o versiune alb-negru a rondelei, utilizată în premieră în urmă cu 100 de ani, cu numele companiei, “Bayerische Motoren Werke”, scris în întregime. 


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente