Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Toyota lanseaza pe Facebook campania Auris pentru Aur

Campania are doua componente : un concurs organizat pe pagina de Facebook  Toyota Romania si Oferta de Aur, compusa dintr-un pachet de 5 ani de intretinere gratuita si un avantaj client de pana la 3.000 de euro.

Participantii trebuie sa aleaga tipul medaliei pe care considera ca Romania o va obtine la sporturile la care participa in competitia de la Londra 2012 si/sau numarul total de medalii estimat pentru fiecare sport in parte. Fiecare predictie corespunde unui numar de puncte, iar participantii care acumuleaza minim 1.000 de puncte se califica pentru tragerea la sorti, in urma careia se castiga o Toyota Auris.

Intretinerea gratuita se ofera in perioada 16 iulie-30 septembrie, la orice varianta a modelului Toyota Auris, este valabil 5 ani sau 150.000 km si include manopera si piesele aferente reviziilor periodice.

Intretinerea gratuita este valabila pe teritoriul Romaniei si se efectueaza exclusiv in cadrul atelierelor de reparatii autorizate Toyota, cu piese originale Toyota.  Oferta de Aur este completata de un avantaj client de pana la 3.000 de euro, TVA inclus.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente