Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Seat Leon III 2012-Este singura sansa pentru marca iberica de la un anuntat faliment

Noua masina utilizeaza o platforma tehnica a modelului VW Golf VI si reprezinta in acest moment singura scapare a ibericilor de la un anuntat faliment.

Spunem asta dupa ce vedem cifrele de vanzari din Europa unde modelul Exeo bazat pe vechiul Audi A4 nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

Noul Leon III este o compacta care nu trebuie sa dea gres deoarece intreaga uzina de la Martorell se asteapta la o cerere foarte mare din partea clientilor. Daca Leon III nu reuseste sa-si atinga target-ul de anul acesta situatia marcii Seat devine cu adevrat problematica.

In Romania Seat este un brand auto care a inceput sa paleasca incepand cu anul 2009 cand s-a instalat criza, dealerii marcii fiind pusi intr-o situatie ingrata cand vine vorba de cifrele de vanzare ale anului 2012.

Chiar si asa, noul Leon se asteapta sa fie o masina rafinata care nu s-a pierdut din sportivitatea mult promovata in ultimii ani.

Gama de motorizari cuprinde propulsoare supraalimentate din seria TSI si TDI.

Momentan singurul ingredient care decide soarta Seat in Romania este evident pretul de achizitie care daca este mare atunci inseamna ca masinile Seat sunt istorie. Daca este unul decent (si aici vorbim evident de o plaja undeva la nivelul celor de la Skoda) atunci mai sunt sanse.

Importul noului Leon este astepatat pentru clientii din Romania incepand cu sfarsitul sezonului de toamna.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente