Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Toyota Corolla supraalimentata…inamicul lui VW Golf GTI

Dupa nenumarate ore petrecute in afara programului acestia si-au facut curaj si au prezentat conducerii VW proiectul lor. Ce a urmat a devenit istorie si anume varianta sportiva a Golf-ului pe nume GTI a castigat admiratia multor tineri si nu numai.

 

Puterea era disponibila doar in turatie maxima astfel incat condusul prin marile orase aglomerate ale Europei sa nu mai constituie o problema pentru posesorii de GTI-uri. Revenind in zilele noastre Toyota Europa a anuntat lansarea celei mai puternice variante a modelului compact Corolla. Acesta este destinat doar puristilor, modelul avand sub capota o minune a tehnologiei.

Cilindreea este de 1,8 litri insa cu ajutorul unui compresor mecanic acest motor cu patru cilindrii imprumutat de la sportiva Celica reusesete sa atinga o putere maxima de 215 CP si 215 Nm. Sprintul de la 0 la 100 de km/h este realizat doar in 6,9 secunde iar viteza maxima este de aproape 250 de km/h. Pentru a face fata unor performante asa de inalte, suspensia a fost de serie a fost inlocuita cu una sport cu 15 mm mai apropiata de sol, iar jantele sunt de 17 inch cu anvelope 215/45.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente