Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dacia Logan a primit trei stele meritate!

La testele Euro NCAP Dacia Logan a castigat trei stele! Aceste trei stele reprezinta un scor acceptabil pentru un automobil construit in 2005 insa daca tinem cont de faptul ca abia la inceputul anului s-a sistat productia venerabilei Dacii 1310 sau mai bine spus Renault 12 din anii 70, masina care in cazul unui de accident rutier doar Dumnezeu te mai putea salva, trebuie sa spunem ca am ajuns cu noul Logan intr-un punct de neimaginat acum cativa ani.

Trei stele nu inseamna mult pentru cei care doresc sa-si cumpere un VW Golf sau un Reanult Megane, insa pentru marea majoritate a celor care abia iti pot permite sa achizitioneze un Logan acest rezultat este multumitor. Multa lume spune ca din punctul de vedere a sigurantei Dacia este tot Dacia adica o Berlina sau un Logan reprezinta cam acelasi lucru in cazul unui impact .

siguranta dacia logan 2021, accident logan 2021, probleme airbag logan 2021, probleme senzori airbag logan, autolatest

Acestor carcotasi trebuie sa le reamintim ca aceste trei stele castigate de Dacia noastra sunt aceleasi trei stele pe care le-a castigat si un Audi A6(vechea generatie) , Opel Omega sau o Alfa Romeo 147 la testele Euro NCAP. Aceste exemple de automobile testate care au abtinut tot trei stele sunt mult mai scumpe decat un amarat de Logan romanesc. Cele 19 puncte obtinute la impactul frontal si cel lateral demonstreaza din nou ca Renault nu a venit la Mioveni sa produca o masina ieftina care in caz de accident sa pericliteze viata ocupantilor sai. Cele doua airbag-uri au functionat impecabil insa manechinele de test au suferit usoare leziuni la nivelul pieptului. Una dintre problemele evidentiate si de catre impactul celor de le Auto Bild a fost ranirea soferului la picioare de catre pedalier.

caroserie dacia logan, accident dacia logan II, probleme siguranta dacia logan, structura rezistenta dacia logan, deformare caroserie dacia, euroncap dacia, autolatest dacia accident, logan II crash test, safety dacia logan sandero 2018

Aceasta problema se poate insa remedia cu usurinta. Una dintre surprizele testului cu Loganul a fost nivelul de siguranta ridicat al masinii romanesti in cazul protectiei copiilor, cele trei stele la acest capitol recomandand Dacia drept o masina pentru toata familia. Astfel, daca doriti sa va achizitionati un Audi A6 construit in anul 1998 trebuie sa luati in considerare ca acest model este catalogat doar cu trei stele de catre Euro NCAP la fel ca si Dacia Logan si ceea ce este si mai important este faptul ca sunt sanse mari ca acel A6 vechi sa coste si mai mult decat un Logan nou.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente