Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Toyota are o garantie de 5 ani pentru toate modelele!

Noua garantie introdusa de Toyota Romania la inceputul acestui an este valabila pe intreg teritoriul Europei şi este transmisibila in conditiile de revanzare a maşinii in decursul celor 5 ani. Garantia extinsa este valabila in aceleaşi conditii ca şi garantia de baza şi aduce clientilor o serie de beneficii majore, precum creşterea valorii de revanzare a autovehiculului şi libertatea de a circula fara griji oriunde in Europa.

Vanzarea maşinii dupa un rulaj de 3-4 ani, in conditiile in care autovehiculul se afla inca in garantia oferita de producaror, iar reviziile au fost realizate in service-uri autorizare de catre experti autorizati aduce proprietarului beneficii importante.

Prin aceasta masura, Toyota asigura investitia pe teremen lung pe care un client o face in momentul cumpararii unei maşini, declara George Kyriazis, Directorul General Toyota Romania. Garantia extinsa este valabila şi pentru maşinile achizitionate de catre companii, avantajand societatile care obişnuiesc sa işi innoiasca flota auto la fiecare 2-4 ani, prin revanzarea autovehiculelor catre persoane fizice sau alte persoane juridice. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente