Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Tesla Model 3 a ajuns sa fie vandut in Romania cu pret de Dacia Duster 2023

Stim ca aceasta comparatie pare fortata, insa cu doar o saptamana in urma am relatat faptul ca un model Dacia Duster cu toate dotarile ajunge sa fie vandut in Romania cu peste 30.300 euro, iar pe atunci Tesla costa cu mai multe dotari decat Dacia suma de 33.500 euro.

pret tesla model 3, tesla cu pret de dacia, dacia duster la pret de tesla, dacia pierde clienti, autolatest, probleme dacia vanzari 2023

Ei bine, se pare ca Tesla chiar vrea sa-si distruga concurenta si a mai scazut pretul cu 2.700 euro pentru Model 3 care se vinde acum in Romania cu suma de 30.831 euro.

pret tesla model 3, tesla cu pret de dacia, dacia duster la pret de tesla, dacia pierde clienti, autolatest, probleme dacia vanzari 2023

Calculul se face foarte simplu, respectiv se configureaza gama de baza Tesla Model 3 care se vinde cu un pret de 42.300 euro, pret din care se scade RablaPlus de 11.469 de euro si rezulta un total de 30.831 euro.

Socul cel mai mare este ca masina celor de la Tesla este cu livrare imediata la Bucuresti, iar termenul de livrare al unui model configurat special este de maxim 2 luni din momentul platii online.

pret tesla model 3, tesla cu pret de dacia, dacia duster la pret de tesla, dacia pierde clienti, autolatest, probleme dacia vanzari 2023

Suntem curiosi ce vanzari vor mai avea concurenta celor de la Tesla din segmentul masinilor electrice care sunt in medie mult mai scumpe decat masina americanilor.

pret tesla model 3, tesla cu pret de dacia, dacia duster la pret de tesla, dacia pierde clienti, autolatest, probleme dacia vanzari 2023

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

16 COMMENTS

  1. Asta daca vrei Duster pentru oraș. Prin unele zone din țară poate sa fie și de 2x mai ieftina Tesla că stai și te uiți la ea cum sta pe burta sau descărcată.

    • Asta e valabil in momemntul de fata, cand se duc bateriile sunt cam dauna totala avand in vedere ca un battery pack este 16000$ la Model S. Dar cu siguranta in viitor vor aparea peste tot baieti destepti care vor schimba doar modulele cu probleme si vom avea din abundenta baterii “refurbished” la mai putin de jumatate din pretul cerut de Tesla.
      Mai rau este ca in caz de accident mai serios o Tesla este cam dauna totala pe motiv financiar si asta nu se va rezolva decat dupa ce vor exista retea de serviceuri si piese la liber. La piese aftermarket inca nu ma gandesc, mai este cale lunga pana acolo…

    • Ești obosit, cred…
      Peste 10 ani ii schimbi pachetul de baterii, cu 3-4000 (5-6000) si ai masina noua iar… Ma refer la faptul ca mai mult ca sigur va exista si buy-back la acumulatori, sau refurbish, sau alte variante, pe la preturile astea.
      Asa ca …somn ușor.

  2. Joc de glezne….. pe muzica electronica…. patronul…. cistiga pe mina clienților. Și a doua zi pierde la bursa…. speculativ….. pe mina lui ….bravo …. trăiască patronul….. clienții cu gaura din covrig…. azi e….. Maine nu e….

  3. Asta imi miroase a reclama mascata. Daca esti posesor de Tesla atunci stii ca singurul service unde poti rezolva o eventuala problema este ….. in Austria. Daca cineva are disponibil 30.000€ nu recomand Tesla. Intrebati un proprietar mai intai si apoi luati o decizie. Nu avem in Romania nici service si nici infrastructura dezvoltata pt. o masina electrica de genul asta. O zi buna sa aveti.

    • Vms am avut 2 Tesla si mai am doar una dar am de gand sa mai iau una in toamna! Nepoata mea are tesla sotul iei la fel si alte rude care tot tesla au si santem f multumiti de ele! . Dar e un proverb cand vulpea nu ajunge la struguri spune ca sant acrii ! F multi hetari care vb doar din auzite si nici macar nu s-au urcat in una, dar iei vb!. E valabil si cazul tau !

  4. Foarte bun articol, obiectiv, urmaresc pretul masinilor electrice in ultima vreme. Sunt cu ochii pe un model y sau un renault megane e-tech.
    Conduc momentan un phev si in oras o electrica e perfectă. Multumim de articol si sper ca autoritățile să citească și să dezvolte infrastructura pentru vehicule electrice

  5. Masinile electrice sunt foarte bune pentru cei care fac cel puțin 30k km și majoritatea in oraș.
    În cazul meu care fac maxim 12k km. și 50-50 oraș/extern nu merită de nicio culoare masina electrică, nici acum și nici măcar peste 10 ani, asa ca eu stau cu benzinara mea care e f. bună, până in 2035 fără probleme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente