Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Tesla da inca o palma concurentilor prin vanzarea modelului Tesla Model 3 LR RWD cu un range de 634 km

In urma cu ceva vreme americanii de la Tesla au anuntat ca urmeaza sa vanda cea mai performanta masina electrica din Europa, respectiv gama Tesla Model 3 LR RWD 2023.

Cei care nu stiu, este vorba de un Model 3 cu bateria mare care nu are si al doilea motor pe puntea fata pentru a avea fara discutii cea mai mare autonomie de pe piata.

Tesla Model 3 LR RWD, pret romania Tesla Model 3 LR RWD, autonomie reala Tesla Model 3 LR RWD, review, autolatest, test drive Model 3 LR RWD

Acestia spun ca noul Tesla Model 3 LR RWD merge WLTP 634 cu o singura incarcare, insa aici vorbim de un WLTP mediu, masina putand atinge si 700 km in mediul urban daca esti un sofer econom.

BMW i4 eDrive40 Gran Coupe, test drive BMW i4 eDrive40 Gran Coupe, bmw i4 vs tesla model 3 LR, tesla mai buna ca bmw, autolatest, probleme bmw i4, bmw i4 baterie china, tesla model 3 LR made in germany, tesla nu are nevoie de revizii, testeauto 2023

In prezent singurele masini electrice produse de europeni cu o autonomie mai mare de 600 km au un pret mediu cu 60.000 euro mai mare decat cel al lui Tesla Model 3 LR RWD 2023.

Tesla are sute de masini pe stoc la Bucuresti cu preturi incredibil de mici! Livrarea se face pe loc

Pretul de vanzare este de 45,990 euro, adica un pret real in Romania cu RablaPlus de 34.990 euro, adica un pret cu 70.000 euro mai mic decat ceea ce vedem la Audi, Mercedes Benz sau BMW care sunt prea scumpe pentru a avea avantajul RablaPlus!

Tesla Model 3 a ajuns sa fie vandut in Romania cu pret de Dacia Duster 2023

Tesla Model 3 LR RWD, pret romania Tesla Model 3 LR RWD, autonomie reala Tesla Model 3 LR RWD, review, autolatest, test drive Model 3 LR RWD

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

13 COMMENTS

 1. Bună ziua..când se v.a livra noua Tesla cu aceea autonomie de 700 km ..și ce preț? Între Tesla Y și Tesla 3 care sunt acum pe piața..ce ni recomandați…

 2. Lăsați vrăjeala asta cu electrice, sunt o mare țeapă, conduc una și știu, sunt ok numai pentru oraș si sa fie cald afară, atât.

 3. Nu există o varianta ideala, toate au plusuri si minusuri! Important este unde mergi cu ea, mai mult oras ( electrica ), mai mult afara ( diesel). Am condus o saptamana un model y si acum mi se pare ca benzinarul meu este din alta epoca, desi are doi ani ! Dar, fiecare cu gusturile lui, e bine ca avem de unde alege.

 4. Piața are inerție, societatea are inerție, noi ca indivizi avem inerție! Acceptăm greu schimbarea dar, cu timpul o acceptăm! Și eu sufăr de inerție la schimbare, conduc un diesel și mi-e tare drag!

 5. Asteptam tesla 2 la 16200 dolari
  Sau chinezii cu preturi similare și super dotări.
  Iar infrastructura lasă de dorit, tehnologia a avansat f mult dar infrastructura nu.
  Stau sa trag cu 43…45 kwh la stațiile de 50?
  Sa facă statii de 150 kwh.
  Tesla are în promenada ,dar atât, unde se trage cu pana la 170kwh.
  Mult prea puțin.
  Iar la cele de 50 după ce ca tragi cum tragi când ajungi acolo e un SPRING ,care doarme 2 ore….pe bune?
  Sa se mai investească în infrastructura și mai vb.
  Autonomie de 600 km și după ce o consumi stai de te cata cucu
  Asteptam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente