Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Tesla a vandut din ce in ce mai putine masini! Clientii din Europa si SUA cumpara din ce in ce mai multe masini HYBRID

Tesla a anuntat ca vanzarea de masini a scazut in primele trei luni ale anului 2024 in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.

Tesla spune ca a vandut 386,810 de automobile in primele trei luni ale anului, in timp ce anul trecut Tesla a vandut 423,000 de unitati.

Tesla, Tesla romania, vanzari Tesla romania, vanzari Tesla ue, hybrid vs Tesla

Tesla spune ca de vina pentru aceasta scadere a vanzarilor sunt teroristii din Yemen si Germania care au blocat tranzitul de piese insa si inchiderea uzinei de la Berlin.

In realitate, atat in Europa cat si in SUA piata auto a ajuns la maturitate si se indreapta cu pasi reprezi spre masinile pe benzina hybrid care au autonomii reale de peste 1.000 de km si care se incarca in 3 minute.

Tesla, Tesla romania, vanzari Tesla romania, vanzari Tesla ue, hybrid vs Tesla

Scaderea vanzarilor din Europa se datoreaza preturilor foarte mari ale masinilor electrice, si aici trebuie spus ca Tesla sta bine in top 10 fata de VW, Renault sau Stellantis nici macar nu mai exista la capitolul masini EV.

Presa auto din Germania ne arata care sunt cele mai economice masini in viata reala! Diesel-ul invinge si modelele Hybrid si PHEV

O alta problema a celor de la Tesla ( produce doar masini EV!) este lipsa in gama a unei masini SUV Hybrid, in prezent cele mai vandute masini din UE fiind cele SUV Hybrid precum:

Noul Peugeot 3008 Hybrid e-DCS6 136 CP urmeaza sa dea mari batai de cap concurentei Renault Austral 1.33 TCe MHEV si Toyota Corolla Cross 1.8 Hybrid

Tesla, Tesla romania, vanzari Tesla romania, vanzari Tesla ue, hybrid vs Tesla

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente