Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Soferul a oprit pe banda a II-a pe autostrada! Oare de ce Politia nu se autosesizeaza la video-urile postate in social media?

In urma cu cateva zile un sofer si-a oprit masina pe banda a II-a pe autostrada pentru a da o lectie altui participant la trafic.

Nesimtirea soferului cu Suzuki inmatriculat in Bucuresti putea sa dea nastere unei tragedii de proportii cum vedem si in alte tari cand masinile se opresc pe autostrazi.

coclar suzuki, flash trafic, oprit masina pe autostrada, poltia rutiera autostrada, coclari la volan, video trafic 2023

Felicitam soferii care veneau din spate si care au ocolit masinile implicate in acest incident pe banda I, insa suntem curiosi de ce Politia Rutiera nu se autosesizeaza prin anularea permisului celui cu Suzuki.

De asmenenea, in video se mai poate observa si o a doua masina de cocalari care a oprit ilegal pe banda de urgenta pentru a “tine partea” cocalarului cu Suzuki.

coclar suzuki, flash trafic, oprit masina pe autostrada, poltia rutiera autostrada, coclari la volan, video trafic 2023

In toate tarile cilivizate brigazile rutiere recomanda soferilor sa filmeze si sa incarcare aceste filmari pe serverul politiei pentru ca soferii agresivi sa fie amendati!

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

2 COMMENTS

  1. Pt că miliția română a devenit un intrument de protecție al penalilor și contravenienților. Nu insistați pt că își ia amendă cetățeanul agresat, purtător de ochelari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente