Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Romanii sunt suparati ca primariile din Bucuresti ridica masinile parcate fara ITP si RCA valabil

Daca conduci o masina in Bucuresti atunci cu siguranta masina ta are ITP si RCA valabil pentru ca daca se intampla un accident costurile sunt chiar mai mari decat valoarea masinii in multe cazuri.

ridicari masini sector 1, depozitare masini ridicate sector 1 ,amenda sector 1 masina parcate, politia locala 1, autolatest, clotide armand

Si exemplul cel mai bun este cel al unui sofer de masina cu o valoare de 100.000 euro care este lovita de un sofer cu o masina de 500 euro fara RCA si ITP valabil, reparatia urmand sa fie imputata soferului vinovat care urmeaza in justitie sa fie executat chiar si cu bunurile detinute.

PARCAREA NU MAI ESTE VALABILA PENTRU MASINILE ABANDONTATE

Si de fapt aceasta este marea problema a multor soferi din Bucuresti care s-au trezit cu masina ridicata chiar daca aceasta era parcata regulamentar pe un loc de parcare public.

Bucurestenii care locuiesc la casa trebuie sa-si bage masinile in curte! Acestia abuzeaza de domeniul public

In primul rand, acesti soferi nu cunosc faptul ca in Bucuresti nu poti sa parchezi gratis la bordura masina personala daca nu are ITP sau RCA valabil, motivul fiind acela ca masina ta este considera CAZAN si ocupa ilegal un loc de parcare pentru ca are asigurare sa fie inscrisa in circulatie.

parcari bucuresti, rca valabil parcare, itp valabil parcare, autolatest, ridicari masini bucuresti

Aceasta situatie este valabila si pentru soferii care parcheaza pe locurile de resedinta fara ITP sau RCA, acestia fiind atata de nesimtiti incat nici macar nu au citit contractul cu ADP care stipuleaza faptul ca masina trebuie sa fie asigurata si cu verificare valabila.

Bucurestenii nu inteleg ca parcarea nu mai este gratuita in Bucuresti! Parking Bucuresti ridica masinile care nu platesc

parcari bucuresti, rca valabil parcare, itp valabil parcare, autolatest, ridicari masini bucuresti

DE CE ESTE NEVOIE CA MASINA PARCATA SA FIE ASIGURATA?

Este obligatoriu ca masina abandonata in locul de parcare sa fie asigurata RCA pentru ca in caz ca intra in ea un alt sofer NU se poate face amiabila pentru ca NU poti ajunge cu ea la politie! Daca nu are RCA politia urmeaza sa-ti dea amenda PE LOC de 2.000 lei plus inca 1.400 lei pentru ca nu are ITP valabil plus cei 400 de lei ( dus intors) pentru platforma.

parcari bucuresti, rca valabil parcare, itp valabil parcare, autolatest, ridicari masini bucuresti

Si ca sa intelegi ca este obligatoriu ca masina ta abandonta sa aiba RCA nu uita ca politia urmeaza sa-ti retina si talonul si sa-ti dea si o amenda de 290 lei.

In Germania nu poti parca niciodata pe domeniul public o masina fara asigurare, singura posibilitate fara asigurare este sa-ti parchezi masina doar pe domeniul proprietate privata!

parcari bucuresti, rca valabil parcare, itp valabil parcare, autolatest, ridicari masini bucuresti

AICI poti sa verifici online daca orice masina are RCA valabil!

AICI poti verifica daca masina are ITP valabil!

AICI poti verifica daca masina are rovinieta valaibla!

parcari bucuresti, rca valabil parcare, itp valabil parcare, autolatest, ridicari masini bucuresti

Record-Bucurestiul va avea 80.000 de locuri noi de parcare cu plata incepand cu anul viitor

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA ajuta Autolatest Romania sa ramana obictiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

3 COMMENTS

  1. Fără supărare dar provincialii fără mutație legala aici și care nu plătesc impozit pe București nici nu ar trebui sa aibă voie sa parcheze în locurile fără plata, doar în parcările publice cu plata. Foarte mult tupeu au unii, nu toți dar uni stau aici cu anii și țin mașinile înmatriculate în alte localități Pt rca și impozit mai ieftin. Bine au făcut unii primari, parcare doar cu buletinul și dacă ai masina personala, restul în parcarea publica cu plata. De exemplu zona Alexandru obreja, sa golit de mașini de provincie, înainte un loc nu găseai, acum doar locatarii au parcare

  2. Are dreptate Alex…o groază de mașini de provincie care nu plătesc nimic parchează în București. De exemplu Constanța… dacă mă duc acolo, mă termină, te omoară parcarea. Dar Constănțenii când vin în București, parchează oriunde fără jenă. Iar GR și TR, ăștia sunt dezastru… județele GR, TR, CL, IL să aibă interzis la a mai parca în București.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente