Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Romania este Sat fara Caini! Politia Romana este impotenta pentru ca nu are legislatie care sa anuleze permisele auto!

Infractorii revin automat si legal la volan

Este greu de crezut cum Parlamentul Romaniei populat de incompetenti timp de peste trei decenii nu a votat o legislatie care sa anuleze dreptul de a conduce soferilor care sunt recidivisti sau al soferilor care au produs din vina lor accidente mortale.

cocalari trafic, soferi permis auto suspendat, permis auto anulat, probleme politia romana cocalari, puscarie soferi bauti, sofer permis suspendat, confiscare masina amenda rutiera, autolatest

Exemplul cel mai elocvent este cel al cocalarului prins de Brigada Rutiera pe A2 dand flash-uri la 190 de km/h altor cocalari care mergeau mai incet cu 160 de km/h.

Se pare ca Politia a decis sa-i mai dea inca 120 de zile penalizare soferului cu permisul suspendat, solutie total neadecvata tinand cont de faptul ca acesta urmeaza sa conduca fara probleme peste cateva luni.

Romania este Sat fara Caini! Politia Romana este impotenta pentru ca nu are legislatie care sa anuleze permisele auto!

Șoferii români încalcă foarte des legislația rutieră pentru că nu există o lege care să-i tragă cu adevărat la răspundere. Astfel sunt mii de „șoferi de ocazie” care sunt plini de amenzi pe care nu le vor plăti niciodată și nimeni nu are ce să le facă.

cocalari trafic, soferi permis auto suspendat, permis auto anulat, probleme politia romana cocalari, puscarie soferi bauti, sofer permis suspendat, confiscare masina amenda rutiera, autolatest

Dosarele penale pentru conducere fără permis sau cu permisul suspendat nu-i mai sperie de mult timp pe români.

CARE SUNT SOLUTIILE IN TARA CU CEA MAI MARE MORTALITTE RUTIERA DIN EUROPA?

Insa chiar si asa, acestia revin la volan dupa ce expira termenul pedepsei cu un permis auto VALABIL!

Autolatest recomanda legiuitorilor sa tina cont de faptul ca daca un sofer este prins baut la volan sa-si piarda dreptul de a conduce 2 ani, iar daca recidiveaza in acest termen permisul sau fie anula definitiv fara drept de redobandire plus inchisoare cu executare.

Ford Ranger Double Cab Raptor tirica auto, politia de frontiera ford ranger raptor, achizitie raptor politie, tiriac auto flota ford raptor, whattruck, ranger raptor vs ranger 2022, garda la sol, motor ecoblue raptor, at10 raptor europe, autolatest

Daca un sofer este dovedit ca a produs un accident mortal cu masina sa faca inchisoare cu executare si sa nu mai poata niciodata sa-si redobandeaza dreptul de a conduce.

Toate amenzile de circulatie care nu sunt platite in termen de 30 zile sa duca automat la radierea masinii atat de la ANAF cat si de la RAR, adica nici macar sa nu-si mai poata face RCA! 

Soferii agresivi prinsi in trafic sa fie obligati pe loc sa-si plateasca amenda, iar daca nu pot ( cash sau prin POS) masina sa fie confiscata cu plata de catre contravenient si a pltformei.

Si in final Brigada Rutiera poate sa opreasca in trafic soferi de diferite etnii pentru un scurt test in care sa se vada daca sunt ANALFABETI sau doar ANAFABETI FUNCTIONALI! Doar asa se pot controla si amenda si scoliile de soferi care scot pe banda rulanta incompatibili cu viata sociala moderna!

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente