Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Prin actualizarea sistemului software Kia introduce serviciile EV Route Planner și Soundhound

Kia a anunțat o serie de îmbunătățiri aduse automobilielor sale, disponibile sub forma unei actualizări gratuite a sistemului software. Cea mai importantă actualizare este introducerea serviciului de planificare a rutelor EV (EV Route Planner).

Noua funcționalitate este inclusă în cea mai recentă actualizare software pe care Kia a trimis-o pentru modelele EV6 și noul Niro EV, făcând experiența de condus a automobilelor electrice mai plăcută și confortabilă. Șoferii nu mai trebuie să-și facă griji unde își încarcă
automobilele electrice atunci când conduc pe distanțe mai lungi.

Kia EV (EV Route Planner), EV6 Niro EV, update kia EV RoutePlanner, kiablog 2023. autolatest,harta statii incarcare kia ev 2023

Sistemul de navigație detectează acum stațiile de încărcare pe parcursul traseului și le
adaugă automat ca puncte de referință. Șoferii pot parcurge distanțe lungi fără griji – chiar și atunci când nivelul de încărcare al bateriei este scăzut.

Sistemul recunoaște automat dacă nivelul bateriei este insuficient pentru a ajunge la destinație și alertează șoferii, împreună cu afișarea unei selecții a stațiilor de încărcare din apropiere.

Dacă este necesar, automobilul va porni automat procesul de condiționare a bateriei pentru a asigura un timp optim de încărcare.

Kia EV (EV Route Planner), EV6 Niro EV, update kia EV RoutePlanner, kiablog 2023. autolatest,harta statii incarcare kia ev 2023

Traseul propus se bazează pe un algoritm care ia în considerare starea de încărcare a bateriei, informațiile în timp real despre stațiile de încărcare disponibile și consumul actual
de energie, care se bazează pe mulți factori externi precum informațiile topografice, starea
vremii și traficul, precum și stilul sau modul de condus al șoferului.

Actualizarea asigură că informațiile de planificare EV vor fi menținute chiar și în cazul în care rutarea serverului se schimbă la rutarea fixă din cauza problemelor de rețea.

În acest caz, sistemul va efectua recalculări, inclusiv punctele de interes EV recomandate și informații despre distanță. Toate datele se vor actualiza automat după trecerea din nou la modul CCS.

Test Drive cu Masina Anului 2022 in Romania! Noua Kia EV6 RWD cu acumulatorul de 77 kwh si autonomie maxima de 500 km

Acest lucru îi lasă pe șoferi cu și mai puține griji.

În apropierea poziției curente. Sistemul va afișa o listă de stații de încărcare
în apropierea locației curente a automobilului și le va identifica pe cele vizitate de mai multe ori recent.

În plus, datele de la stația de încărcare preferată sunt acum sincronizate între unitatea principală și aplicația pentru telefon. În cele din urmă, funcționalitatea „EV Route Planner” este disponibilă acum și va fi îmbunătățită continuu prin actualizări software în viitor.

Test Drive cu noua generatie de electrice Kia e-Soul 2022! e-Soul este marea problema a lui VW ID3 si Renault ZOE

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente