Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Prezentare Peugeot 407 2.0 HDI 136 CP

Aceasta masina vine ca o urmare fireasca la modelele medii ale constructorului galic, automobile care au starnit admiratia publicului chiar si din partea clientilor germani, mari consumatori de marci nationale precum Opel,VW sau de ce nu chiar si Ford.Peugeot si-a castigat un public fidel incepand cu modelul 405 si mai tarziu cu extrem de reusitul 406. 

Acesta din urma, datorita echiparii cu motoare diesel HDI de ultima generatie, a dovedit din nou ca scoala franceza de motoare diesel se ridica lejer la nivelul celor germane, dominate de TDI-uri sau DTI-uri.

Noul 407 in schimb este un automobil care, cu siguranta va da de furca concurentei care vine si din Franta, precum Renaultul Laguna si, in special, de la germanii VW Passat sau Opel Vectra C. 

Ca design, noul “leu” este cu adevarat unic, liniile fluide si bine echilibrate ale caroseriei devenind un motiv esential in alegerea unui astfel de automobil. Ca spatiu, acesta nu este cel mai impunator din clasa, dar ofera mai mult decat suficient tinand cont de limitarile categoriei. 

In interior gasim o atmosfera calda, tipic frantuzeasca, cu o plansa de bord foarte bine conceputa si in special ergonomica. Contra cost, ca dotari optionale, clientii pot alege un sistem de navigatie cu display color de deimensiuni generoase, dar si o climatizare electronica dual – zone extrem de eficienta. 

Pasagerii din fata sunt rasfatati cu un spatiu generos, la fel ca si cei din spate, care convietuiesc destul de confortabil. 

Din punctul de vedere al motorizarilor, noul 407 are stofa de castigator, in gama fiind oferite doua unitati diesel HDI de ultima generatie, unul de 1,6 l, care dispune de 110 CP, si unul de doi litri de 136 de CP, motor care ofera un cuplu de aproximativ 320 de Nm suficient chiar si pentru cei care abordeaza un stil de condus sportiv. 
Cei care prefera benzina, vor fi la randul lor multumiti de varianta de top de trei litri V6, cea mai performanta versiune a berlinei 407. 

Cu asemenea avantaje, cei care vor alege un Peugeot 407, sigur vor fi multumiti de acesta, deoarece, in acest moment noul 407 este o aparitie incantatoare intr-o clasa destul de conservatoare.

Cu alte cuvinte, daca doriti sa iesiti in evidenta in traficul bucurestean, este de preferat sa va achizitionati ultimul Peugeot, o masina dinamica si foarte performanta.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente