Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Facelift pentru Audi A8 2005! V8 4.0 TDi de 274 CP

Cu aceasta ocazie echiparea standard a fost inbunatatita. Daca pana acum acest look a fost rezervat doar pentru varianta de top cu 12 cilindri, acum si restul gamei dispune de aceasta inbunatatire. 

Noile dotari includ sistemul de navigatie prin satelit GPS, noua cheie de contact ADK (sau sistemul avansat de pornire Audi) care faciliteaza pornirea si accesul proprietarului fara a introduce cheia in contact, si sistemul de comanda vocala al radioului, telefonului si al sistemului de navigatie. In interior, noi insertii din aluminiu si o iluminare cu LED-uri ale habitaclului intregesc confortul limuzinei. 

Versiunea Sport are acum jantele de 19 inch si 12 brate fata de 17 pana acum, iar tapiseria din piele Valcona a fost inlocuita cu una Alcantara. Gama de modele A8 este acum completa, acesta fiind disponibil incepand cu micutul V6 de trei litri care dispune de 220 de CP. 

Peste acest V6 exista in oferta un V8 de 3,7 litri si 280 de CP, iar cel de 4,2 litri are acum o putere maxima de 335 de CP. Cel mai puternic Audi A8 ramane cel echipat cu W12-ele de sase litri, care dezvolta o putere maxima de 450 de CP. 

La capitolul diesel extrem de performantele TDI-uri, cel V6 de trei litri si 233 de CP si V8-ul de patru litri si 274 de CP, continua sa reprezinte un adevarat tur de forta in fata concurentilor.

Aceste motorizari foarte sofisticate impreuna cu caroseria din aluminiu ASF ( Audi Space Frame), transmisia integrala Quattro si suspensiile pe perna de aer fac din A8 o limuzina care este mai manevrabila chiar si decat BMW-ul seria 7, considerat pana mai ieri cea mai sportiva limuzina de lux. 

Cu aceste modificari Audi A8 poate linistit sa se dueleze cu modelel concurentei, chiar daca si BMW-ul seria 7 a suferit un facelift si noua generatie de Mercedes clasa S trebuie sa-si faca debutul peste cateva luni. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente