Pirelli lider mondial în domeniul „Componentelor si anvelopelor Auto”

Articole Interesante

Pirelli & C. SpA este lider mondial in sustenabilitate iîn domeniul componentelor si anvelopelor auto, in Indexul Dow Jones. Compania, evaluata dupa criterii economice, sociale si ambientale, a obtinut un scor de 77 %.

In timp ce isi ocupa pozitia de lider mondial iîn domeniu, prezenta Pirelli a fost confirmata si iîn DJSI si EDJSI, pentru anul 2007/2008, dovedind astfel puternicul atasament/preocupare al companiei fata de responsabilitatea sociala.

Lansat in 1999, DSJI este primul index global care releveaza performantele financiare ale companiilor lider in termen de sustenabilitate.
Admiterea in index se face pe baza unei evaluari profunde a companiei dupa standardele de lucru, conducerea companiei, lant de aprovizionare, respect pentru mediul inconjurator, risc managerial si dialogul cu „purtatorii de interese” (beneficiari).

Indexul de Sustenabilitate mondiala DJSI cuprinde cele mai bune companii din iîntreaga lume pe baza performantei sustenabilitatii (aproximativ 10% din 2,500 de companii mari care sunt enumerate in indexul financiar DJ World), evaluat conform unor criterii economice, ambientale si sociale.

Indexul DJ European STOXX contine 20% dintre companiile leader pe baza criteriului de sustenabilitate, intre acestea numarandu-se si cele incluse in indexul financiar DJ STOXX SM 600.

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente