Loder sarbatoreste cum se cuvine Oktoberfest

Articole Interesante

Castigatoarea se numeste Anna Scharlt si este in varsta de 22 ani. Pentru a sarbatorii cum se cuvine acest eveniment unul dintre cei mai respectati tuneri germani, Loder 1899, a efectuat o editie speciala a modelului Ford S-Max. Pentru a fi si mai convingatori Loder a pus alaturi cele doua frumuseti bavareze.

Rezultatul este uimitor si arata cum un playmate poate sa dea un alt sens unei creatii de tuning. Despre masina trebuie sa mentionam ca este disponibila cu o gama completa de accesorii specifice marcii Loder si anume un kit al caroseriei care face din acest MPV o sportiva atractiva, si o gama completa de motorizari. Pentru fanii diesel Loder 1899 propune puteri marite pentru cele doua motoare cu aprindere prin compresie, respectiv cel de 2.0 litri TDCi ofera acum o putere maxima marita la o valoare de 155 CP.

Varianta mai puternica a acestui diesel, cea de 140 CP, ofera acum o putere maxima de 165 CP. Motorul de top pe benzina, cel de 2.5 litri de origine Volvo dezvolta dupa modificarile Loder o putere mxima de 270 CP.

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente