Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

OMV Petrom a raportat un profit de 4,6 miliarde de lei “pe spatele romanilor”!

Daca te gandesti ca razboiul din Ucraina sau criza financiara sunt principalii vinovati pentru pretul mare de la pompa, mai bine te uiti la nivelul profitului realizat in Romania de catre Petrom OMV.

omv petrom profit 2022, cifra afaceri petrom, ceo petrom, omv petrom conducere, profit de 5x mai mare petrom 2022, spinarea romanilor

Potrivit raportului, OMV Petrom a înregistat în primele patru luni ale anului 2022 un profit de 4.6 miliarde de lei.

Comparativ, în primul semestru din 2021 OMV Petrom a raportat 980 de milioane de lei profit, înregistrând acum o creștere de aproape 5 ori a profitului, pe fondul creșterii prețului țițeiului și gazelor la nivel mondial.

omv petrom profit 2022, cifra afaceri petrom, ceo petrom, omv petrom conducere, profit de 5x mai mare petrom 2022, spinarea romanilor

Efectiv, chiar si cu ceu 50 de bani dati gratis de Guvern, profitul celei mai mari companii petroliere din Romania a atins un nivel greu de inteles de romanul de rand.

Realitatea crunta este ca profitul austriecilor de la Petrom si OMV a crescut atat de mult doar pentru simplul fapt ca romanii nu tin cont de faptul ca benzina costa in doar 6 luni cu 3 lei mai mult!

omv se retrage din ungaria, probleme pret mol, pret benzina 2022, petrom pret mare pompa, profit mare omv petrom, lukoil iese din romania, rompetrol probleme pret mare pompa, mol consiliul concurentei

In tarile civilizate din Europa guvernele au scazut TVA-ul la benzina si motorina, si ofera clientilor direct o suma de bani care nu ajunge la petrolisti!

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente