Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Oficial:Cea mai ieftina motorina costa minim 6 lei litru!

Pretul de 6,01 lei al celui mai ieftin sortiment de motorină nu este, din păcate, cu mult mai mic decât la companiile concurente: Lukoil vinde cea mai ieftină motorină cu doar 9 bani sub pragul de 6 lei, în timp ce la Rompetrol cea mai ieftină motorină mai are o diferensă de 6 bani ca să atingă acest prag psihologic.

Desi mai ieftine, Nici benzinele nu mai au mult până să depăsească toate nivelul de 6 lei.

Cel mai aproape este Rompetrol, unde cea mai ieftină benzină mai are doar 6 bani până la nivelul de 6 lei, urmat de Petom, care mai are de pus 11 bani pentru ca cea mai ieftină benzină să ajungă la un nivel de neimaginat în urmă cu ceva timp. La Lukoil, cel mai ieftin sortiment de benzină costă 5,85 de lei.

Si pentru cei care preferă un carburant premium, cel mai scump sortiment de benzină la ora actuală este la Rompetrol: 6,58 lei.

Dacă vrem să tragem o concluzie, atunci aceasta este simplă: dacă trendul de scumpire se mensine, în curând nu vom mai vedea vreun sortiment benzină sau motorină sub 6 lei, iar sortimentele scumpe se vor apropia de următorul prag psihologic: cel de 7 lei.

Statistic, vă permiteti un preţ mai mare. 

Desi pretul benzinei nu are absolut nicio corelasie cu salariul, totusi nu posi să faci abstracsie de nivelul salariilor atunci când vorbesti de presul benzinei.

Statistic, vă permitesi să cumpărasi benzină mai scumpă. Asta pentru că, salariul mediu brut creste, cel pusin în statisticile statului.

Salariul mediu brut de bază a fost de 1.719 lei pentru salariaţii care au lucrat 21 de zile, cu program complet în luna octombrie 2011, în crestere cu 12,7% comparativ cu anul precedent. Salariul mediu brut realizat a fost de 1.922 lei, cu 11,7% mai mare decât anul anterior.

S:Capital

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente