Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noua Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV PHEV si motor rotativ are 5 stele de siguranta EuroNCAP

Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV plug-in hibrid[1] a primit un punctaj maxim de cinci stele din partea Euro NCAP.

Rezultatele excelente ale modelului MX-30 e-Skyactiv EV electric testat în 2020 se aplică acum în mod oficial și noului model hibrid plug-in.

Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV PHEV si motor rotativ, 0-100, test drive, pret romania, gama romania, ev mode, autolatest, testeauto

Ambele modele MX-30 au obținut rezultate impresionante la toate cele patru categorii de testare de siguranță Euro NCAP: 91% la pasageri adulți, 87% la pasageri copii, 68% la pietoni și 73% pentru sisteme de asistență de siguranță. Mai mult decât atât, cele două variante au obținut punctaj maxim la testele de impact lateral și la cele de impact frontal și lateral realizate pentru a verifica siguranța copiilor cu vârsta de 6 și 10 ani.

MX-30 a fost primul model Mazda care a obținut un punctaj maxim de cinci stele în conformitate cu clasificările acordate Euro NCAP 2020 privind rezistența la impact, cu un accent mai mare asupra siguranței pasagerilor, protecției de după impact și a tehnologiei avansate de asistență a șoferului.

Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV PHEV si motor rotativ, 0-100, test drive, pret romania, gama romania, ev mode, autolatest, testeauto

Performanța excelentă este rezultatul a trei factori cheie. În primul rând, conceptul Skyactiv Vehicle Architecture, ce prezintă o caroserie foarte rezistentă, care absoabe energia impactului, dar care este în același timp și foarte ușoară. Apoi, gama largă de tehnologii avansate de siguranță i-Activsense, care îi ajută pe șoferi să identifice riscurile potențiale și să reducă riscul de daune sau răniri.

Detalii in premiera cu noul PHEV MX-30 e-Skyactiv R-EV 2023-Autonomie de 640 km

Nu în cele din urmă, standardele ridicate de protecție ale pietonilor, care atenuează impactul unei coliziuni cu reprezentanți ai acestei categorii vulnerabile. Noua versiune hibridă plug-in de la Mazda asigură același set de valori ca și modelul complet electric MX-30, oferind în același timp noi posibilități de utilizare a unui vehicul electric pe bază de baterie.

E-Skyactiv R-EV are o baterie de 17,8 kWh și o autonomie exclusiv electrică de 85 km. Utilizând tehnologia unică a motorului rotativ Mazda, noul motor pe benzină de 830 cm³ cu un singur rotor ce acționează ca un generator permite parcurgerea călătoriilor pe distanțe mai lungi fără îngrijorări în ceea ce privește autonomia sau încărcarea.

MX-30 e-Skyactiv R-EV, test , pret, 0-100, motor wankel, mazda motor rotativ, cel mai bun mx30m autolatest, MX-30 e-Skyactiv R-EV 2023

Roțile și motorul rotativ nu sunt conectate mecanic, astfel că unitatea rotativă acționează exact ca un generator, asigurându-se că MX-30 e-Skyactiv R-EV se deplasează întotdeauna pe baza unui motor electric ce oferă o experiență de condus electrică excelentă.

test mazda mx-30, review mazda mx30 facelift 2022, autolatest, drive test, baterie mx 30, 0-100, garda la sol, pret rabla plus, cea mai buna masina ev de oras, portiere rx8, timp incarcare, consum real kwh

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente