Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Nokian Tyres a inceput productia de anvelope in SUA in cea moderna fabrica din lume

Compania a respectat termenul prevăzut și intenționează să crească constantvolumul pe tot parcursul anului.

Debutul producției comerciale în fabrica Dayton reprezintă un pas importantîn atingerea obiectivului companiei de a-și dubla vânzările regionale în perioada 2018-2023.


Nokian Tyres a realizat prima anvelopă de test din unitate în data de 1 iulie 2019 și continuă săcertifice un număr tot mai mare de modele și dimensiuni de anvelope.

„Debutul producției comerciale la fabrica Dayton reprezintă un punct de referință pentruangajații, clienții și partenerii noștri. Ne dorim să le oferim șoferilor din America de Nord unvolum mai mare de anvelope de înaltă calitate și să dezvoltăm în continuare relațiile cupartenerii noștri.”, spune Hille Korhonen, președinte și CEO al Nokian Tyres.

Complexul de 830.000 mp este una dintre cele mai moderne unități de producție de anvelopedin industrie.

În cadrul fabricii din Dayton, sunt folosite procese automatizate și sustenabile,materiale de înaltă calitate și o cultură dinamică a angajaților. În cadrul fabricii, sunt produseanvelope premium pentru toate anotimpurile și condițiile, adaptate nevoilor șoferilor din Americade Nord.Compania Nokian Tyres va angaja până la 400 de persoane în fabrica situată la 40 de mile nordde Chattanooga.

În prezent, în fabrică lucrează aproximativ 100 de persoane.

„Fabrica Dayton este un motor esențial de dezvoltare pentru noi în America de Nord și nebucurăm să oferim un plus de valoare clienților și consumatorilor.”, a declarat Mark Earl,Vicepreședinte Senior Americas.

„Debutul producției în fabrica Dayton ne va permite să scurtăm termenele de livrare, săsatisfacem cererea aflată într-o continuă creștere pentru produsele Nokian Tyres și să ajutămcomunitatea din sud-estul Tennessee să se dezvolte în acest proces.”, completează acesta.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente