Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Kia Motors lanseaza noul Sorento printr-o transmisiune live pe pagina Facebook

Noul Kia Sorento va fi dezvăluit publicului pe 19 martie, printr-otransmisiune live pe pagina Facebook. Specificațiile pentru Europa ale noului Sorento vor fidezvăluite complet online, după anularea Salonului auto de la Geneva datorită creșteriiriscurilor asociate de răspândirea coronavirus.


Evenimentul online va începe la ora 13:30 (11.30 UTC), joi, 19 martie, printr-o transmisiunelive pe pagina de Facebook Kia Motors AICI evenimentul și să adreseze întrebări în timp realreprezentanților Kia, care le vor sta la dispoziție după o scurtă prezentare a modelului.

Utilizatorii Facebok care vor trimite întrebări au șansa de a câștiga unul dintre cele 60 deabonamente la revista online și tipărită TIME.

Câștigătorii vor fi aleși pe baza calitățiiîntrebărilor adresate.Puternică, avansată și versatilă, a patra generație a ‘navei-amiral’ SUV Kia este proiectată șiconcepută pentru a răspunde oricărei provocări. În exterior, liniile clare, detaliile high-tech șiproporțiile alungite îi oferă o prezență mai încrezătoare și matură.

Noul Sorento este unul dintre cele mai versatile și spațioase SUV-uri cu trei rânduri descaune existente în acest moment.

De asemenea, oferă noul sistem de propulsie electric‘Smartstream’, dezvoltat de Kia, fiind prima dată când puterea hibridă este disponibilă în liniamodelelor Sorento. Prin urmare, noul model oferă o eficiență mai bună a consumului decombustibil, emisii scăzute și performanțe superioare față de predecesorii săi.


#ElectrificationMatters #KiaSorento #Kia #Sorento

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente