Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

MG Motor a anuntat ca utilizeza exclusiv uleiurile Castrol pentru toate modelele din Europa

Castrol reuseste sa devina furnizor exclusiv pentru unul dintre cei mai mari producatori de automobile din lume, SAIC Motor cei care produc si comercializeaza in Romania marca MG Motors.

SAIC Motor, compania-mamă MG și Castrol au încheiat un acord strategic pe trei ani prin care Castrol devine furnizorul preferat de uleiuri de motor pentru rețeaua MG din Europa Centrală și de Est.

MG Motor castrol ,saic motor MG Motor, castrol 0w30, ulei masini mg romania, autolatest

Acordul reunește două mărci istorice pentru a oferi soluții adaptate în vederea îmbunătățirii performanței și eficienței în gama variată de automobile MG. Uleiul Castrol EDGE 0W20 C5 este recomandat de MG. Produsul va fi disponibil pentru proprietarii de mașini pentru prima dată în Ungaria, România, Polonia, Cehia, Grecia, Slovacia și Croația.

Produsul „co-branded” reunește experiența Castrol în lubrifianți de înaltă calitate de peste 125 de ani și eforturile de pionierat ale MG în domeniul mobilității. MG recomandă Castrol ca partener de încredere pentru motorul tradițional cu ardere internă și pentru automobilele electrice cu baterii și produsele auxiliare din acele piețe.

MG Motor castrol ,saic motor MG Motor, castrol 0w30, ulei masini mg romania, autolatest

Baozheng Wang, Vicepreședinte Global Business al Castrol a declarat: „Suntem încântați să ne lansăm în această călătorie cu MG în Europa, acest acord exemplificând puterea colaborării pentru stimularea creării de plus valoare.

Asa arata cea mai mare problema pentru Dacia Duster 3-Test Drive cu noul MG HS 1.5 T-GDI 162 CP cutie automata 7-DCT 2024

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună cu MG pentru a debloca noi oportunități pentru o experiență îmbunătățită a clienților.” Skyler Kim, Managing Director, SAIC Motor Central and Eastern Europe, a declarat: „Colaborarea cu Castrol ne va ajuta să propulsăm marca MG către noi performanțe, sporind semnificativ gradul de notorietate și încrederea mărcii noastre în Europa Centrală și de Est și oferind un serviciu post- vânzare excelent pentru a oferi satisfacție crescută clienților.

MG Motor castrol ,saic motor MG Motor, castrol 0w30, ulei masini mg romania, autolatest

De asemenea, așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu Castrol pentru viitoarele oferte pentru clienți.”

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente