Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mercedes va produce un S Klasse cu 4 cilindri diesel!

Aceasta stire vine sa destrame complet mitul modelului de top Clasa S si prin simplu fapt ca modelul in cauza este un diesel. Motorul selectionat pentu a incape sub capota marelui S este un 4 in linie bi-turbo de 2.2 litri care dezvolta o putere maxima de 204 CP si 500 Nm. Aceelasi motor echipeaza si modelul E250 CDI.

Parere Daca Mercedes introduce in serie acest S300 CDI cu patru cilindri in linie imaginea marcii va avea extrem de mult de suferit deoarece modelul in cauza este nava amiral. Cum anume s-ar putea uita un posesor de W126 sau W140 la acest S300 CDI cand modelele precedente aveau cele mai mici mitoare cu 6 cilindri pe benzina si minim 2.800 cmc. Un rezultat demn de luat in seama de managerii Mercedes este o pierdere a unei mase mari de clienti Clasa S care se vor orienta cum este de asteptat spre modelele concurente BMW Seria 7 si Audi A8.

Mai mult daca si concurenta va adopta motoare cu patru cilindri in linie pe un 720d sau chiar un A8 2.0 TDI, atunci nu mai ramane decat sa aleaga un Jaguar XJ sau Hyundai Genesis etc. PRO Consum mai mic pentru cei care ofera peste 50.000 euro pe un S Klasse, adica pentru cei care vor un S dar nu au bani sa-l intretina! Poate castigatorii la LOTO! CONTRA Imaginea modelului se afla in pericol, motorul diesel cu 4 cilindri este slab si nu foarte echilibrat, optional modelul ar putea sa aibe o cutie de viteze manuala cu 6 rapoarte si aerul conditionat sa fie optional, pe scurt dezastru!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente