Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mazda ofera 560 de meniuri cadrelor medicale implicate in diagnosticarea si tratarea pacientilor cu Covid-19 la Victor Babes

Inițiativa, care sedesfășoară în perioada 25 martie – 24 aprilie, constă în livrarea prânzului zilnic pentrupersonalul medical din spitalele din București implicate în diagnosticarea și tratareapacienților cu Covid-19.

Prin contribuția Mazda sunt asigurate aproximativ 560 de mese înperioada 8-10 aprilie, care ajung la cadrele medicale din cadrul Spitalului Clinic Dr. VictorBabeș din București.

„Oamenii sunt în centrul a tot ceea ce facem la Mazda. În aceeași direcție, am ales săsusținem acest proiect pentru că înțelegem că cel mai bun lucru pe care îl putem face înacest moment este să ne unim eforturile în fața pandemiei de Covid-19.

Personalul medicaldepune eforturi majore în această perioadă și are nevoie de susținerea noastră, a tuturor.Sprijinind cadrele medicale îi ajutăm, implicit, și pe pacienți”, a declarat Cristian Rigu,Country Manager Mazda România.„<<Împreună, împotriva COVID-19 este un proiect drag nouă, ce vine în ajutorulprofesioniștilor din linia întâi, a celor care merg zi de zi la datorie, pentru noi.

Ne bucurăm cămembrii comunității au primit cu interes inițiativa noastră și că avem alături Mazda România,o companie responsabilă, orientată către oameni, un partener care își propune să fie partedin soluție.

Demersurile noastre continuă și rămânem deschiși atât persoanelor fizice, cât șijuridice, care vor să ni se alăture”.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente