Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

In plina criza economica ASF CRESTE cu 5% toate asigurarile auto obligatorii din Romania! Multumim Elena Doina Dascalu

Sefa de la ASF Elena Doina Dascalu a decis impreuna cu cei care conduc aceasta institutie ca acum in caz de pandemie Coronavirus COVID19 toti soferii din Romania SA PLATEASCA SI MAI MULTI BANI pentru o banala asigurare RCA.

Raportul publicat în 10 aprilie arată în general o creștere ușoară a primelor de asigurare, în general cu aproximativ 5%, comparativ cu datele publicate anterior în luna octombrie.

Astfel, pentru mașinile cu motoare de până în 1.6 litri creșterile sunt îngeneral de 30-50 de lei, în timp ce în cazul mașinilor cu motoare de până în 2.0 litri creșterile ajung la 50-80 lei.

Așa cum era de așteptat, cele mai mari creșteri nominale vizează mașinile cu motoare de peste 2.5 litri, în cazul cărora clienții vor plăti cu 100-200 de lei mai mult.

Pe aceasta cale multumim din inima conducatoarei ASF Elena Doina Dascalu care reuseste sa fie aproape de portofelul romanilor in aceste momente grele prin care trecem.

Din pacate asiguratorii din Romania continua sa creasca preturile la RCA chiar daca situatia din teren este cu adevarat sumbra, respectiv asiguratorii nu platesc daunele cat trebuie si cand trebuie pentru ca sunt sustinuti politic de catre ASF Romania!


s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente