Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Liqui Moly inventeaza o pasta minune care salveaza distributia pe lant a masinii! Nu recomandam Schaeffler Chain Protect

Adica vedem cum cei de la INA si Liqui Moly au realizat un kit special care CICA salveaza distributia masinii tale, adica reusesti sa parcurgi cu pana la 20% mai multi km in plus daca utilizezi o pasta miraculoasa.

Ei bine in realitate vorbim de un produs banal lubrifiere clasic pentru lanturi care nu are cum sa prelungeasca perioada de viata a distributiei.


Adica daca crezi ca daca alegi o distributie INA care vine cu pasta Liqui Moly timpii de schimbare al distributiei ramane la aceeleasi intervale mentionate de catre producatorul motorului nu de catre producatorul distributiei.

Noi nu recomandam o distributie INA cu miraculoasa pasa Liqui Moly pentru ca nu este nimic altceva decat o solutie de marketing din partea celor doua companii care fac piese pentru fiecare producator de motoare in parte.

Sfatul nostru este sa nu achizitionati aceasta pasta miraculoasa produsa de catre Liqui Moly Germania! Schimbati mai bine distributia la timp cum zice producatorul si motorul tau urmeaza sa fie ok! INA face parte din aceelasi grup de firme: LuK, INA, FAG si Ruville.

Solutia miraculoasa produsa de catre Liqui Moly Germania poarta numele de Schaeffler Chain Protect 2020!s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente