Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

LIVE PARIS 2016-Suzuki a lansat oficial in Europa noul Ignis 2017! Si SX4 are un facelift

Designul exterior minimalist se caracterizează prin prospețime, iar elementele clasice Suzuki sunt uşor de identificat.

O serie de tehnologii noi, inclusiv o platformă mai rigidă şi uşoară, sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki), plus motorul 1.2 DUALJET sunt disponibile pe noul Ignis, ceea ce oferă un consum redus de combustibil, fără a face vreun compromis în ceea ce priveşte performanţele tehnice ale noului model.

Sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) este un sistem hibrid de tip “mild” dezvoltat de Suzuki care utilizează un starter generator integrat (ISG – integrated starter generator), un motor electric și un pachet de baterii lithium-ion. Acest sistem este optimizat pentru folosirea pe un model compact împreună cu motoarele DUALJET, ceea ce duce la un consum și mai redus de combustibil.

În Europa, noul Suzuki Ignis va fi disponibil la vânzare începând din luna ianuarie 2017.

NOUL SUZUKI SX4 2017

Designul noului SX4 este cel al unui crossover ajuns la maturitate. Partea din față a fost modificată substanțial și oferă un plus de masculinitate. Grila radiatorului și designul farurilor se completează perfect și scot în evidență noua linie de design a modelului, una foarte puternică și dinamică.

Noul SX4 este disponibil cu trei variante de motorizare, două pe benzină (1,0 l Boosterjet, 1,4 l Boosterjet) și una diesel (1,6 DDIS). Noul SX4 este deja disponibil rețeaua de dealeri Suzuki din România.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente