Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

LIVE PARIS 2016- Lansare oficiala Mitsubishi ASX MY17-Design complet nou

Cu peste 1,100,000 unități produse de la lansarea sa în 2010, ASX s-a dovedit a fi un real succes, la nivel mondial pentru Mitsubishi Motors Corporation (MMC), modelul fiind dezvoltat la momentul prielnic, când segmentul SUV-urilor capată din ce în ce mai multă amploare.

Cu atât mai mult în Europa* – ce reprezintă a 2-a sa piață globală, cu 237,564 unități vândute de la lansare și până în prezent** – piața pe care modelul rămâne cel de-al 2-lea cel mai bine vândut model al brandului nipon, după modelul Outlander (46,940 unități pentru anul calendaristic 2015 sau + 28 %).

Bazându-se pe această fundație solidă, Mitsubishi Motors continuă drumul către succes, prin reinventarea constantă și adaptarea la trendurile piețelor, la cererile clienților precum și datorită propriei viziuni asupra evoluției brandului.

Identitatea vizuală

Pentru o tranziție cât mai lină către noua sa generație de autovehicule, Mitsubishi Motors îi conferă modelului ASX 2017 noua sa identitate vizuală, prin conceptul “Dynamic Shield”.

Prevazută la modelul Outlander PHEV Concept-S 2014, grila frontală Dynamic Shield simbolizează funcționalitatea și siguranța aferente SUV-urilor Mitsubishi Motors, evidențiându-se prin dungile cromate îndraznețe, pe fiecare parte a grilei de protecție, ce încadrează cele 3 diamante, pentru a oferi logo-ului efectul 3D.

În cazul modelului ASX, bara de protecție față a fost modificată spre a putea fi implementate dungile cromate în timp ce secțiunea centrală a fost înlocuită cu cea a noului Outlander sau a conceptului eX.

În partea de sus, grila superioară este realizată din bare negre subțiri dispuse pe orizontală conectându-se cu farurile și oferind astfel un aspect integrat.

Acest facelift nou respectă atât trecutul cât și filozofia “Forma urmează Funcția”. Fiind inspirat după bara de protectie, prezentă de-a lungul timpului la modelul Pajero/Montero/Shogun, acesta asigură o senzație unică de protecție atât pentru pasageri cât și pentru mașină în sine. În acest sens, noul design al feței frontale atestă moștenirea existentă pe partea de design precum și evoluția acestuia.

În plus față de această nouă față frontală, specificațiile europene ale modelului ASX 2017 prevăd, de asemenea, o antenă fină de tip “rechin”, o tapițerie mult mai confortabilă pentru bancheta din spate, precum și un nou material mai atractiv ce îmbracă scaunele.

Aceste modificări se adaugă celor mai recente îmbunătățiri aduse modelului ASX construit pentru Europa:

– Motorizare nouă 1.6 Turbo Diesel 114 ps (w/ Auto Stop & Go, 6 M/T, fie 2WD ori 4WD)
– Revizia extinsă până la 20,000 km
– Noi caracteristici (jante de 18” din aliaj ușor cu mai multe spite, accente de negru “piano black” pe volan, funcția de auto intunecare a oglinzii retrovizoare, etc,…) – disponibilitate în funcție de piață & model.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente