Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

LIVE PARIS 2016-Hyundai lanseaza in premiera noua generatie i30! Aceasta va avea si o versiune sport RN30 de 260 CP

Modelul dispune de un design remarcabil, oferind experiente dinamice si eficiente la volan, alaturi de sisteme de siguranta. Calitatea si fiabilitatea autovehiculului sunt evidentiate de garantia de cinci ani fara limita de kilometri.

„Prin intermediul noii generatii i30, obiectivul Hyundai este de a raspunde nevoilor clientilor. In acest sens, modelul dispune de sisteme actualizate de informatii, divertisment si conectivitate“, a declarat Jochen Sengpiehl, Vicepresedinte Marketing al Hyundai Motor Europa.

Noul autovehicul beneficiaza de elemente de conectivitate, precum Apple CarPlay, Android Auto sau incarcator wireless, pentru facilitarea operatiunilor desfasurate pe telefonul de tip smartphone, in timpul calatoriei. Pentru linistea si siguranta pasagerilor, i30 este dotat cu sistem autonom de franare la detectarea pietonilor, pilot automat inteligent, sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare, cat si sistem de monitorizare a unghiului mort.

Designul modelului urmareste limbajul Hyundai, cu linii atent definite, suprafete rafinate, precum si o forma sculpturala a caroseriei.

„Condusa de pasiune si entuziasm, echipa Hyundai a creat un autovehicul remarcabil. Odata cu lansarea noii generatii i30 este prezentat un element distinctiv de design: grila frontala de tip cascada, noul simbol al viitoarei game de modele“, a mentionat Peter Schreyer, Presedinte si Chief Designer Officer al Hyundai Motor Group.

Pentru dezvoltarea noii generatii i30, inginerii Hyundai Motor Europa au testat modelul in cadrul unui program riguros de verificare, pe parcursul unui traseu in regiune, precum si pe legendarul circuit Nürburgring.

Structura caroseriei, care incorporeaza in proportie de 53% otel de inalta rezistenta, alaturi de directia mai precisa cu 10% si sasiul nou proiectat, asigura manevrabilitate sporita, fara a compromite, in schimb, nivelul de confort.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente