Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Lidl Romania da o palma soferilor de masini electrice! Nu vrea sa redeschida chargerele chiar daca in Europa sunt active

Se pare ca mareata companie germana Lidl vrea sa faca economii serioase pe spinarea romanilor pentru ca nici acum dupa 6 luni acestia nu au redeschis statiile de incarcare pentru masinile electrice.

Lidl Romania, incarcare masina electrica Lidl Romania, statii ev Lidl Romania, inchidere Lidl Romania statii ev, autolatest, probleme lidl

Este o palma data soferilor de masini electrice care pana anul trecut se bateau pe locurile de incarcare gratis de la Lidl.

Autolatest a spus si atunci precum si acum ca toate statiile de incarcare pentru masinile electrice TREBUIE SA FIE CONTRACOST, electromobilitatea fiind pe bani, insa se pare ca in Romania Lidl a decis in continuare sa lase statiile OPRITE.

Lidl Romania, incarcare masina electrica Lidl Romania, statii ev Lidl Romania, inchidere Lidl Romania statii ev, autolatest, probleme lidl

Statiile EV cu incarcare Gratuita trebuie sa Dispara din Bucuresti! Uberistii si Springistii blocheaza intreaga retea

Daca mergi in toate tarile din Europa din Ungaria spre Vest constati ca statiile de incarcare EV Lidl sunt deschise, iar in anumite tari acestea cer bani pentru incarcare.

Lidl Romania, incarcare masina electrica Lidl Romania, statii ev Lidl Romania, inchidere Lidl Romania statii ev, autolatest, probleme lidl

In Romania Lidil a inchis definitiv aceste statii pentru a nu consuma energie, si mai mult de atat magazinele Lidl au program redus pentru ca germanii sa nu plateasca curentul iarna cand ziua este mai scurta, adica Lidl nu are nici un respect pentru clientii din Romania!

Lidl Romania, incarcare masina electrica Lidl Romania, statii ev Lidl Romania, inchidere Lidl Romania statii ev, autolatest, probleme lidl

Suntem curiosi daca Lidl a redus programul in Berlin, Paris sau Madrid pentru a reduce costurile cu energia electrica?

Si ca sa intelegi mai bine de ce Romania este MARGINALIZATA de catre Lidl vezi harta online cu statiile de incarcare ale germanilor AICI!

Incepand de astazi Kaufland si Lidl nu mai ofera incarcarea gratis a masinilor electrice

Lidl Romania, incarcare masina electrica Lidl Romania, statii ev Lidl Romania, inchidere Lidl Romania statii ev, autolatest, probleme lidl

Mai mult decat atat cei de la Lidl au anuntat ca in 2023 construiesc inca 300 de statii noi pentru masinile electrica, statii care vor ajuta clientii Lidl sa-si incarce masinile.

Lidl Romania, incarcare masina electrica Lidl Romania, statii ev Lidl Romania, inchidere Lidl Romania statii ev, autolatest, probleme lidl

Kaufland si Renovatio dau o palma soferilor cu masini electrice si OPRESTE incarcarea gratuita

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

18 COMMENTS

  1. Pentru ca visul ala al ecologiei masinilor pe baterii incepe sa se naruie.
    E toxic, sa le produci, greu de alimentat, cu autonomie mica si toxice si cu o durata de viata Mai mica ca cele pe combustie si cele hibride….
    Pentru toti hipiotii care cred ca revolutia electrica ar trebui sa stie ca reteaua nu e creata sa poata alimenta si gospodarii si unitati de productive si cateva milioane de masini electrice flamande.

    Deci, fie cautam o solutie Mai fiabila ( hidrogenul) fie incercam sa actualizam toata flota auto la standard euro recente ( de la euro 5 in Sus).

    In rest pentru baietii cu masini electrice e normal ca aceste alimentari sa fie pe Bani, si sunt deacord sa fie pe Bani grei sa nu le suport eu setea Dec electricitate in factura de energie de la locuinta.

    • Ești pe lângă realitate, fac pariu că conduci o fumigenă zgomotoasă. Mai mult ca sigur ai catalizatorul anulat. Mașinile pe combustie sunt istorie, aparțin altor epoci, păcat că încă vă lasă să ne omorâți lent..

    • Nu înțeleg ura asta pentru mașini electrice a unora cu minte îngusta.
      Uleiul de la masina ta nu e toxic? Il bei după ce faci schimbul? Ai niste cifre/cercetări in care arată ca e mai toxica acesta masina? Motorul electric cu siguranta va tine mai mulți ani decat unul termic.
      Informati-va fraților întâi, nu va pune nimeni sa cumpărați electrice dar nici sa le denigrați.
      Aveți gândirea exact ca atunci cand s-au inventat mașinile si voi aveați căruță si nu credeați ca vor fi de viitor.
      Tehnologia acumulatorilor e tot mai avansată, daca se pune pe piata cea cu polimer care e 95% reciclabila, ce mai comentați atunci?

      Sunt de acord ca trebuie sa fie pe bani stațiile acestea, dar nu cred ca din banii tai se face încărcarea unei electrice. Din banii tai s-au dat acei 50 bani la fiecare litru de benzina anul trecut. Nu ai mai fost revoltat atunci?

    • Visul cu masini electrice e naruit de cand a inceput si e din ce in ce mai clar ca asta e viitorul. Asta merge mana in mana cu panourile solare si case ecologice care consuma iarna de 10 ori cat una normala.Lumea e intr o dileala totala cu poluare asta care se pare are o singura cauza masinile celor saraci.

  2. “Se pare ca mareata companie germana Lidl vrea sa faca economii serioase pe spinarea romanilor pentru ca nici acum dupa 6 luni acestia nu au redeschis statiile de incarcare pentru masinile electrice.”
    Cum adică vor sa facă economii serioase pe spatele românilor? Păi dacă au inchis stațiile electrice, iar bolt, uber sau cei cu mașini personale nu mai blochează stațiile respective, înseamnă că fac economii serioase pe spatele românilor?
    Cine suportă costul cu curenul gratis pentru încărcarea mașinilor electrice din oraș? Voi chiar credeți că energia electrică s-a scumpit numai așa?
    Noi contribuabilii suportăm energia electrică de la toate stațiile de alimentare gratis pt. toate mașinile electrice.
    Și din moment ce stația electrică LIDL aparține magazinului, face ce vrea cu ea.
    Spre exemplu: să presupunem că autorul acestui articol are un SRL. Sunt curios dacă își deschide pe cheltuiala firmei o stație electrică de alimentare gratis a mașinilor electrice.
    Totuși cine este autorul acestui articol că nu i-am găsit numele pe aici?
    Mi-a atras atenția cuvintele sale: “Se pare ca mareata companie germana Lidl vrea sa faca economii serioase pe spinarea romanilor…” Ok, oferă o explicație logică.
    Dar pe urmă, o să te rog să explici cine suporta costul energiei electrice care alimentează gratis mașinile din oraș, indiferent că vorbim de București, Cluj, Timișoara etc.
    Mulțumesc

  3. Tind sa cred ca problema nu este aparatul, ci curentul. Raportat la puterea de cumpărare, energia electrica este scumpa în România. Pe sistemul “clientul plătește, nu ieșim pe minus” functioneaza orice stat întreg la cap. La noi, prețul pe kWh e diferențiat pe nșpe mii de categorii iar societatilor comerciale le este greu sa găsească curent pe piața la un preț care sa ii motiveze oarecum sa deschidă stațiile. Un punct de vedere al lidl România ar fi interesant în acest moment.

  4. Cand iti cumperi o astfel de masina ….te gandesti si daca ai unde sa o incarci!! Cei care conduc masini cu motoare termice ar trebui sa sa se isterizeze cand se inchide o benzinarie???
    Pt iubitorii de masini electrice nepoluante…green…eco…etc….cititi despre ce resurse e nevoie pt producerea de bateri si pt reciclarea lor!!!
    In rest va doresc sa nu aveti parte de ierni cu -20°C

    • bai caine spurcat! inainte sa dai cu gura in masinile electrice si producerea/reciclarea lor, vezi cat curent se consuma din momentul cand se extrage titei-ul din pamant si pana ajunge la pompa si in masini si ce poluaza mai mai mult, benzina/motorina sau masinile electrice. curentul electric se poate produce si din panouri fotovoltaice, dar benzina/motorina, din ce rasa matii o poti produce? ia sa interzica toate masinile mai jos de Euro5, sa vedem cu ce va mai plimbati voi, sclavii Jermaniei, cu masinile SH? voi muriti daca se scumpeste conbustibilul cu 5 lei, plangeti pentru reducerea de 50 bani :)))) cate din masinile din RO, trec RAR-ul si testul noxelor? cand se da spaga la noxe, sa nu va ia talonul politia? :)))

  5. Ciudat e ca deja de un an și ceva nu au fost destul de agili sa înlocuiască alea 3 stații din Buc care apar pe harta in articol cu unele cu POS sa facă și bani, dar așteaptă 300 plănuite fără un termen de finalitate clar.

  6. Un adevăr pe care ar trebui sa îl știe toti: totul se plătește, nimic nu e gratis. De fapt alea gratis sunt cele mai scumpe. Autolatest, lăsați prostiile cu compania germana și cu spinarea romanilor, da?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente